- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én pont ezért adtam el régen az applét 2 hét múlva és vettem egy 250 euros samsungot ,mert ugyan azt tudja töredék áron 5-6 év szervíztámogatás minek? 2 évente új telefont vehetek ha akarok 5-6 év múlva lényegesen jobb telefonokat fognak árulni és még mindig csak 50% fogom elkölteni ipari hulladékra azzal szemben mintha vennék egy drága almát az appokat,kellékeket isnkább nem is említem.
"A le van maradva az Apple' a számokban, de amiket jelenleg tud, azokat mind toronymagasan a legjobban tudja,, Mégis mivel tud többet mint a legolcsóbb kínai telefon? kb semmivel számszerűlegg jobb kamera akku ,fent is írták hogy állítolag nem az a lényeg akkor mégis mi? Szóval kicsit nagyon össze vissza érzem az érveléseket. A nem fagy le vagy hibásodik meg ne is írjátok mert fele nem igaz.
Szerintem elsőnek várjuk meg a szeptembert,hogy megjelenjen a széria és azt is ,hogy hivatalosan melyik telefonban milyen akku került. Legföképpen azt,hogy az új a17 es reszelt chip mennyi áramot fog bekérni és hova fog érkezi az üzemidő. A cikk egyébként erről szólt nem arról ,hogy ki utálja vagy szereti a telefonokat. Akinek van esze tudja ,hogy egy túlárazot ipari hulladék az összes mobil márkától függetlenül. (Az hogy ki mit vásárol mindenkinek saját dolga senkit nem kell meggyőzni sem mellette sem ellene) -
Frozen
addikt
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled, a proci az nagyon jól el van találva ,de lehet csak ez is azért teljesít jól a teszteken ,mert az ios hardwer igénye kevesebb na meg sokkal jobban le van optimalizálva az egyszerű gatyinak mondott os .mondjuk ehez nem is kell nagy tudomány hiszen nem sok állítási lehetőség van. A konkurenciánál már vagy 10 éve olyanok voltak hogy még a led színét is állítani lehetet ,és teljesen érintésmentesen lehetet vezérelni akár kézmozdulatokkal is a telefont több mint 10 éve... Szóval nem előre hanem visszafejlödünk és hozzák a karorákat amin kb semmit nem láttni meg hozzáér az ember és letapicskolta az egész kijelzőt
-
Frozen
addikt
Csak annyira,hogy az office pl androidon 1 hónap probaverziot ad ,de ioson egyből fizes érte.... csak egy példa volt....
#63Razzul
"Számháború és az alma nem vesz részt ,,ez egy nagy butaság . A samsung ugy rátud zoomolni és ugy feltud nagyítani képeket a távolból amiken tisztán kivehető bármi. Ellenben az almánál látszodik egy nagy homályos paca. De elhiszik sokan hogy mennyire jó a kamerája. Szépen benyalják a teszteket ahol valszeg fizetnek a tesztelőknek ,hogy az alma javára hozza ki jobbra az összegzést. Én azt mondom probáld ki .
Ez kb egy olyan dolog mikor merül a telefon és sietsz valahova egy fogmosás alatt betol a töltő 10-20% ot amivel órákra elvagy vagy tol rajta 3% ot ami kb fél óra alatt kimerül....Nagyon beetetős a média, én sokat nem várok az akku növekedéstől sem mondtam szerintem az a17 többet kér be és ezért növelnek. Az üzemidőn valószínűleg percekkel lesz csak több mint a tavalyi model.
A zoomal is a samsung után mennek csak le vannak maradva elég rendesen -
Frozen
addikt
válasz
7Heads Drago #61 üzenetére
Ez sajnos azért van mert minden évben csak márketing felhajtás csinálnak és a háttérben fejlesztés szinte semmi. Nézd meg a konkurenciát már nem réges rég nem 25-30W al töltik a telefonokat. A memoriából is némelyikben már bőven 10 felett van és ezek típusa is évről évre emelkedik. A kamerából is már az átmérőt nővelik a jobb képekért mint egy fényképezőgépen ,mert megapixelben és minden másban már elégé elől járnak. Ez helyett az alma nem csinál semmit csak mindig a jó marketingel meg egy kicsi itt ott újítással adja el a telefont. Én megtehetném hogy vegyek , de nem kell amikor volt is szabadultam 2 hét után tőle,mert annyira buta és visszamaradott személyre szabhatatlan os-e van. Arról nem is beszélve mennyi app fizetős rá te jó ég a telefon árát még1x el lehet költeni rá..... Na meg mindenért fizetsz töltő, ligting kábel és a többi kacat.
-
Frozen
addikt
Szerintem pusztan ez azert van ,mert az a17 chip tobbet fogyaszt. Es nehez lenne ugy eladni a termeket hogy meg addig sem birja az akku mint az elozo modelnel.
Szoval ez a plusz akku arra lesz eleg hogy rapakoljon egy keves extra uzemidot ami szerintem nem orakban merheto pusztan percekben ,hogy jobb legyen a marketing. Minden evben ezt csinaljak reszelnek itt ott kicsit ,hogy el tudjak adni olyan aron az ipari hulladekot amennyit nem is er. Hamarosan egyebkent vmcserelheto akkura is r lesznek kenyszeritve es akkor majd bele lehet tenni a kinai nagy ampereseket meg a dupla akkukat mint regen a telokba. Es megy 4 napig is ..
Sajnos nem elore fejlodunk hanem vissza regen meg a 3310 birt egy hetet addig a mai twlefonok 1 napot sem.. az arakrol kb annyit hogy szepen felemelkedtek ... hiaba na amig talalnak balekot akik perkalnak addig mindig is emelni fog mindegyik gyarto evrol evre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged