Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabela
csendes tag
Nem egészen értem, hogy a nagyobb akku miért eredményezné azt, hogy nem venne az ember egy Magsafe akkut? Józan paraszti ésszel gondolkodva egy szép kerek évfordulós (15) telefon esetén minél több mindent beakar idén pakolni az Apple az új szériás Iphoneokba, hogy ezzel sarkallja az embereket telefoncserére, vagy ökoszisztéma váltásra. Köztük én is így fogok tenni Androidról most először
Ezek legit infók jelenleg is, hogy az Apple óriási eladási számokban gondolkozik idén, már most számtalan baromi ígéretes újítás érkezik pletykák szerint, aztán kitudja mik még azok amik csak a bemutatón fognak kiderülni. Egyébként frissült a Macrumors cikk, idézem:
Update: The Weibo user behind the battery capacity rumor has now cautioned that it should be treated with caution and not taken too seriously.Szerintem kapott egy irgum-burgumot valahonnan felülről, valamiért ezt először nem hangsúlyozta
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek legit infók jelenleg is, hogy az Apple óriási eladási számokban gondolkozik idén, már most számtalan baromi ígéretes újítás érkezik pletykák szerint, aztán kitudja mik még azok amik csak a bemutatón fognak kiderülni.