- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
látszik hogy john ivy már nincs a cégnél, ő biztos nem hagyná ezt a vastagítást amivel az akkuméret növekedés járni fog
Nem tudom melyik szériánál ment el, de ha a X -es előtt volt, akkor nem is baj.
Szigorúan csak saját vélemény, de a X előtt kb úgy néztek ki az iphone-ok, mint a xar.
Amoled előtt kb nevetséges volt számomra, a 11 pro-nál kezdtem el figyelgetni a kamera fejlesztéseket, mert előtte az sem remekelt az android mezőnyhöz képest szvsz.
A 13 pro óta viszont nagyon durván oda tették, élvonal béli lett a kijelző, minden tekintetben(fényerő, 120hz)
Aksi konkrétan a legjobb lett, és a kamera is már nagyon jó volt, a legjobb videóval egyetemben.
A 14 pro meg még jobban néz ki, én kíváncsi vagyok milyen lesz a 15.
Néha jó a vérfrissítés.. -
Zsolt,72
senior tag
„a jack elhagyását azt hiszem a vízállóságra fogták amiről akkor is tudta mindenki hogy ordas nagy kamu”
Az iPhone 7 tesztjéből idézve:
„Nem először okozott már problémákat és adapteres játékokat az, hogy az Apple helyet akart spórolni a telefonjában vagy egyszerűen ódivatúnak tartott egy-egy bevett szabványt, gondoljunk csak a microSIM és a nanoSIM bevezetésére. Most nem a kártya méretét csökkentették, hanem egy, a többség által rendszeresen használt portot pucoltak le”és
„Az Apple kommunikációja egyértelműen arra utal, hogy a vezetékes zenehallgatás a múlté”
Forrás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest