- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
DougButabi #4593 üzenetére
Vagy pedig Fotósarok
-
access_denied
senior tag
válasz
DougButabi #4566 üzenetére
Végigolvastam a cikket, kommenteket.
Nem szeretek összeesküvés elméleteket gyártani, de meglehetősen gyanús a "de jó ez a cikk, biztos nem veszek Giottost, hanem a tuti Manfrottot. Mintha a Manfrottonak nem lennének csatos rendszerű állványai...
Elég márkalejáratós a cikk, és a kommentek is.
-
access_denied
senior tag
válasz
#4512-ben link, illetve e-bay.co.uk (én az utóbbit választottam, mert az előbbiek nem nagyon reagáltak a shipping cost kérdésemre (később kiderült 35 Euro lett volna az állványra). Elég Font / Ft árfolyamfüggő a dolog, valahol 60k környékén átt meg az 5002 fejjel együtt.
Gondolkoztam a kistesón, 5012-es fejjel, de jobb hogy nem azt választottam (ez masszívabb, terhelhetőbb a száraz katalógusadatok alapján), mert ez is necces a 3 kg-os terheléstől (70D+portré+Tamron 150-600). A necces úgy értendő, hogy mindenképp távkioldó kell olyan képnél ahol nincs esélyed a reciprokszabály fölött fotózni (és a távolság is nagy). Tamron 70-300 VC-hez már jó, több mint elégséges az állvány.
Kompakt, kicsi az Y tube miatt, ez mindenképp előny egy Manfrottohoz képest. Szerintem az ára is jobb. A gyorszárról nem tudok nyilatkozni, még annyit nem használtam. Benne van a pakliban hogy törik, a műanyag az műanyag. Erről majd akkor írok, ha bekövetkezik. Remélem soha
. Volt gyorszáras állványom, azzal nem volt gond úgy 20 év alatt, de tudom, hogy ez nem sokat jelent.
Az Y tube zseniális. Ugye kör keresztmetszetnél kellően meg kell húzni középen a csavart, hogy a kör keresztmetszet ne forduljon el. Ennek itt a lehetősége nincs meg, mivel nem szimmetrikus a középső cső.
Hátrányok: nincs táska. Van, de kb. 12e Ft (megvettem). Nincs hozzá lábtüske (vásárolható, kb. 4e Ft).
Előnyök: méret, stabilitás, magasság (úgy 210cm-re lehet emelni a fényképezőgépet), ár (Manfrottohoz képest).
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Nekem egy manfrotto monopod esett így szét. Azóta nem veszek olyan állványt amin ilyen karos gyorszár van, csak csavarost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged