Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One UI zápor szórta meg Európát
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást!
Sajnálom, hogy erre most kaptam választ és nem a #34744 hozzászólásom után úgy két és fél hónappal ezelőtt.Az ár ésszerű határok között nem lett volna gond. Mondjuk az 1800 eurón már elgondolkodtam volna, de főleg alaposan utána néztem volna. A mostani is 500-ban volt. Így még 1800 már nem játszik.
Nem munkára kell. Csak itthon akarok olyan dolgokat, amiket boltban nem lehet megkapni, de megtervezni még éppen megtudom. És a lehetőségekhez képest a kivitelezés csendes és tiszta munka legyen. Fa vagy fém megmunkálásához képest ez sokkal tisztább megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest