- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tarkarongy #33921 üzenetére
Tüzérségi alaplappal csak jó lehetViccet félretéve a Hornet-nél úgy tűnik az Artillery már megtanult egysmást és próbált megbízható, egyszerű szerkezetet készíteni, ami már gyári kiépítésben is jól működik.
Nekem sima Genius van, a következő modokkal:
Alu heatbed, mágnese flex PEI (princore) (a gyári üveglap enyhén hullámos volt nálam)
újfajta Titan heatsink V2 (v4-es X1-en is ez van már, nem menetes hanem sima a heatbreak hüvely)
új POM kerék a Titanba (normális minőségben megmunkált filament fogaskerékkel)
új ALU kar a Titanba (gyári műanyag itt is törik)
titánium heatbreak (ez kurvára megérte)
CNC megmunkált heatblock+új szilikon zokni (csak a nozzle látszik ki)
Mellow NF-V6 Volcano nozzle (a gyári katasztrófa, ez jó minőség és olcsó)
dual petsfang szerű tárgyhűtés 5015 ventivel (ez ABS-ből nyomtatott, vettem készen)
Maga a cucc extrém csendes, teszteltem előtte Ender5-öt meg Eryone nyomtatókat is.
Egy Platsa szekrényben lakik és csukott ajtóval nem hallani ha dolgozik.Volt ezen kívül még a saját hibámból pár döglött dolog: termisztor, egy MKS alaplapon megöltem a termisztor részt, de itt tudtam komplett lapot+kijelzőt venni használtan 25€ért, mert sokan cserélik 32bitesre meg nagyobb kijelzőre. Ezt mondjuk nem értem, a gyári cucc is tök jól működik Marlin 2.0.9-el megy egy BTT-ről portol TFT firmware-rel (most már, az első évben nem volt még normális firmware egyikre se).
Nem számoltam össze a modok árait, maga a nyomtató ~220€ volt 2020 októberében, a modok legalább még ennyi.
Mai fejemmel egy Prusa MK3S-t vennék vagy ha olcsón kellene egy Mini-t, de akkor nem tanultam volna ennyit a 3D nyomtatásról, slicer beállításokról, firmware flashelésről, elektronikáról
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest