- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Májkii #78997 üzenetére
Sziasztok,
Gondolkoztam és eszembejutott, hogy nem vennék még egy 280X-et, hanem a jelenlegi 280X-et raknám át a gyengébb gépbe (ASRock H81M-HDS, Intel Core i5-4460, 8GB RAM), amivel csak kb. kéthetente hétvégén fogok vele játszani és inkább jobbat vennék a saját gépembe (Gigabyte H97-D3H, Intel Core i5-4590, 8GB RAM).
Mennyiért tudnék olyan videokártyát venni bele, amivel a GTA V-ben már észrevehető előrelépés tapasztalható a 280X után?
Ahogy olvasgattam, a GTX 970 és az R9 390 között kéne választani, azonban ahogy nagy nehezen utánakerestem, valami olyasmit találtam, hogy konkrétan a GTA V-ben a 970 a jobb, viszont nem kevés az a 3584 (+ lassabb 512) MB VRAM benne? GTA-ban a jelenlegi 3 GB is lazán elfogy, ha állítom feljebb a dolgokat, tehát azt az ~500 MB pluszt nem érzem elégnek.
A 390-nél a 8 GB-tal nem lenne nagyon gond (ahogy néztem full maxed outon 30-as minimum fps-hez GTX 980 Ti kell és abban 6 GB VRAM van), csak nem tudom hogy maga a GPU nyers ereje hogy áll a 970-hez képest.
Aki bármelyik mellett leteszi a voksát, kérem javasoljon konkrét gyártótól származó típust, mert pl a topic oldalán linkelt amd sheetsben néztem az R9 390 ajánlott hűtőit és a Sapphire Tri-x (az a Nitro, ugye?) és Vapor-X ajánlott, amiből az utóbbi nem is elérhető itthon, valamint az Asus kártyákra 3 év gari van, annak nincs ajánlott hűtős R9 390-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest