Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májkii
senior tag
válasz
vertigo91
üzenetére
1db 980Ti sokkal erősebb mint a 980 Classified. 980SLi-t szerintem ne vegyél nem skálázódik jól. Az összes 980Ti megy 1450/1950-et, ezért mindegy hogy milyet veszel, de az EVGA ACX+/FTW, Gigabyte Xtreme jól húzható ezért fölösleges az Asus Gold ami már gyárilag túl van hajtva.
-
thomeef
őstag
+Osztom én is a véleményt. Az emag ingyenes háztól házig garanciafutár szolgálata mellett nagyon sok magyar webáruház elbújhat. Alapból nem kéne olyan terméket rendelni ami sza*, és hamar tökrevágódik
Ipon szintén szidva van mindenhol, én több mint 10 éve rendelek tőlük, soha nem volt rájuk panaszom. -
FR33
aktív tag
válasz
fister
üzenetére
Teljesen igazad van, többször rendeltünk emagtól és semmi gond nem volt. 1-2 rosszabb garancia miatt a sok kocka okostojás egymás mondandóját osztja.
Felhívtam őket nincs hozzá game amit én tutira meg akarok venni, így lehet aqua lesz belőle 110ért és még egy egeret is adnak
Most hasonlítottam össze egy i5 + mortar + táp cuccost aqua,ipon,pcx,gianni "boltokból".
Eredmény: gianni, aqua,pcx,ipon a sorrend persze. Nem beszélve arról, hogy az Aquahoz besétálhatsz azonnal
De nincs nagy különbség egyébként 2-3.000 ft egy-egy konfig esetén.
Vettem már ipontól és aqua-tól is komplett gépet és mindkettővel elégedett voltam.
Sok sikert a vga-hoz
Lehet én is msi-t veszek -
fister
tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Mi bajod van az emaggal? Volt már garanciális javításod, személyes, konkrét negatív tapasztalatod vagy kasuba l szilárd azt írta a gyakorikerdeseken hogy 2 hetet várt a hama fülhallgató szivacsának garanciális cseréjére, ezért offos az emag?
Szerintem már régóta kinőtte gyermekbetegségeit a webáruház, ha volt neki, nem tudom... például:
30 napos termék-visszaküldés (A 30 napos termék-visszaküldés kizárólag az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes. Az áru átvételétől számítva 30 naptári napon belül tudtunkra hozhatja termék-visszaküldési szándékát, és mi felesleges kérdések nélkül visszafizetjük Önnek a vételárat.)
VAGY Garancia háztól házig (Az eMAG garancia nagyon egyszerű és kényelmes! A “Pick-up & return” szolgáltatásunk keretében elhozzuk, megjavítjuk és visszavisszük a terméket, mindezt teljesen ingyen!)Nagyon nagyon régen a kezdetekkor (ha talán még emlékszik valaki rá), hogy az ipon milyen borzalmas minőségű volt?! Nálam ott leírták magukat, azóta ahogy nézem top áruházak között vannak... Amit nem is értek, mert media markt áron dolgoznak többségében. Tőlük szerintem minimálisan jobb az aqua. Itt 1x garanciális cserém volt, automatikus garancia idő hosszabbítással, minden gond nélkül, de minimum 1-2 hetet vártam náluk is!
Legjobb akkor is a pcx, de előferdül, hogy találni jobb dealt: emiatt is írtam, de ennek a felvezetőnek szükségét éreztem.....
Ja és mondom ezeket úgy, hogy egyik üzlethez sincs semmi közöm.Mivel jelen pillanatban már 03.24 van, ezért ma utoljára még akciózzák a mindenki által legjobban ajánlott MSI GTX 970 GAMING 4G kártyát az emagon.
Kerek 100 mátyásért szerintem alkalmi vétel, feltéve, ha nincs szükségetek ajándék far cry primal+/-the division játékra. Személy szerint lesz@rom mindkettőt, ezért rá is repültem
és így az ára miatt el is dőlt, melyik gyártót válasszam 
Gondoltam megosztom, aki akar spóroljon! Min 10 évig ketyegő hiba mentes kártyázást mindenkinek! -
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm srácok!

-
vertigo91
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy https://www.asus.com/Graphics-Cards/GOLD20TH-GTX980TI-P-6G-GAMING/specifications/ ez vagy inkább http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=04G-P4-3988-KR ezt ajánlanátok ?

-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Fiamnak megfőtt a VGA-ja... Asus gtx 560 DCII OC volt neki.
E helyett keresnénk minimum ilyen tudásút, amit szinte kizárólag online játékokra használ, pl. LOL, CSGO, Hearthstone.
Szóval semmi más tulajdonsága nem érdekel a kártyának, csak az, hogy ezek a játékok akadás mentesen fussanak..
Használtban gondolkodom...20-30e környékén.
Előre köszönöm a tippeket!
-
kanyez
tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ha egy PS4 szintű grafikát szeretnék elérni (vagy valamivel jobbat), akkor milyen videókártyát kell beszereznem?
-
-
gtamate2
veterán
válasz
kisfer
üzenetére
A WF2-es verzión 3 hőcső van, míg a kisebb verzión csak 1.
Hűtésre természetesen jobb a wf2, viszont a 960-at bőven lehűti a kisebb verzió is. Ha esetleg húznád vagy számít hogy kicsit halkabb legyen ill. hűvösebb legyen akkor a wf2-t érdemes. (1k-t mindenképp megér)(#80671) Sky85 & (#80672) bogarfx: Ha nem értetek hozzá miért tippelgettek?
(#80674) Csupingo : Ez minden olyan vga-nál előjöhet ami félpasszív, nem tudok róla hogy ez ennek a sajátossága lenne, de azért ez nem olyan gyakori jelenség.
-
Csupingo
veterán
válasz
kisfer
üzenetére
A kicsinek csak a méret a pozitív tulajdonsága a másikkal szemben. Sajnos ennél előfordulhat olyan, hogy véletlenszerűen felpörgeti a ventilátorait. Erre adtak ki egy új biost ami ezt megoldja, vagy egy másik módszer, hogy programmal minimumnak legalább 1300-as fordulatszámot kell beállítani és az is segíteni szokott. Tényleg nem tud félpasszív módot, valamint kicsit melegebb és hangosabb is mint a másik. Ha a méret nem számít, akkor egyértelműen a nagyobb kártya a jobb.
-
DjSaffy
tag
Sziasztok 5k körül 8600gt silent jó választás? vagy próbáljak 9600 vagy 8800 at keresni?
-
vertigo91
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi éri meg jobban az EVGA GTX 980 gaming FTW ami ugye 1360ig is lehet boostolni vagy a Asus GTX Gold 980TI ? Avagy inkább 2db GTX 980. A válaszokat köszönöm.
-
gOldie
tag
Sziasztok,
szerintetek melyik legyen a kettő közül?
https://www.cyberport.de/gigabyte-geforce-gtx-960-windforce-2x-oc-4gb-gddr5-grafikkarte-2xdvi-hdmi-3x-dp--2E21-299_8231.html
vagy
https://www.cyberport.de/gigabyte-geforce-gtx-960-windforce-2x-oc-4gb-gddr5-grafikkarte-2xdvi-hdmi-dp-2E21-29M_8231.htmlÉn úgy látom a 3 display porttal rendelkező minden tekintetben jobb (az nem baj hogy hosszabb). Jelenleg olcsóbb is kicsivel.
-
Dizson
tag
Sziasztok!
Most egy Geforce GTX 650 TI Boostom van, de váltani szeretnék főleg h. most jön ki a dark souls 3 és a min. követelménye egy NVIDIA GeForce GTX 750 Ti vagy ATI Radeon HD 6870 lenne.
Na most én már régóta nem vagyok jártas a GPU-k terén, mivel anno a 4850, 4870-es amd környékén leálltam a témával, szóval az lenne a kérdésem, hogy 40-50 ezerből mi férne ki? Érdemes lenne e váltani?
Úgy gondolom h. most ezzel a kártyával a 650 TI Boostal minimumon menne "oké"-n.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm!

-
mcs
veterán
válasz
abonyi1992
üzenetére
Előbb Acenek írtam, akinek i5 2500K procija van, de nem gond.

Neked pedig szerintem egy 500as FSP vagy Chieftec táp elég lesz, ha olcsóbban akarsz kijönni. A procid pedig hol ki fogja tudni szolgálni a kártyát, hol erősen korlátozza majd.

-
abonyi1992
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nem szeretném még1x kiadni egyértelmű, írtam is a tápról hogy lehet no name, nem értek hozzá, de akkor javasolt a csere.Akkor 1 új tápot is néznem kell úgy tűnik.
-
elfelejtette
veterán
válasz
abonyi1992
üzenetére
A tápod nem csak hogy noname, de megbízhatatlan is. Csak akkor próbálj rákötni egy új GTX970-et, ha lelkiismeret furdalás nélkül bármikor ki tudod adni újra az árát még1x, mert esetleg a táp hazavágja (a gép többi részével együtt)...
-
abonyi1992
csendes tag
Én is arra hajlok, meg fogyasztás is fele a 390hez képest ( elvileg), és akkor táp is maradhatna, néztem videókat és ilyen procival egész jól teljesít a 970, sőt 1080p-re kicsivel jobb is 390-et 4kra meg ilyesmire mondják hogy jobb, de én maradok ennél a felbontásnál. 970 felé hajlok nagyon én is.
-
Ijk
nagyúr
válasz
abonyi1992
üzenetére
1080p-re gondolkozas nelkul gtx970-et vennem.
Tapot meg vegyel normalisat, nehogy azon sporolj. -
abonyi1992
csendes tag
Húzni nem szeretném a procit meg a 980 szerintem overkill lenne, meg árban is na

Árban gtx 970 és r9 390-et engednék meg magamnak.Táp szerintem noname de az is megbirkózna vele talán, bár r9 390 elég sokat eszik ahogy nézegettem, totál tanácstalanság
Monitor egyébként mezei samsung 23 colos 1920x1080-as felbontással. -
abonyi1992
csendes tag
Sziasztok, videókártyát szeretnék cserélni de elég tanácstalan vagyok

Mostani konfig :
proci: fx 8120
16 gb ddr3 ram
Hd 7750 2gb ddr3 kártya
táp: M tech 550wHa szükséges tápot is cserélek, gtx 970 és r9 390 körül gondolkodok,láttam pár videót ahol jól muzsikálnak, tudom hogy a proci nem valami fasza de ez van egyenlőre, bármilyen ötletet és kritikát fogadok

-
ACE-
addikt
A névjegyemben lévő gépbe mi lenne az a legnagyobb VGA, amit még elvinne?
-
válasz
John Rose
üzenetére
Ez a GDDR5-ös R7 250 pont belefér a keretbe. Új kártyák között 25k alatt jobbat nem nagyon találsz szerintem.
Használt piacon is szétnézhetsz, HD 7730, HD7750, esetleg HD7770-et is kereshetsz, bár utóbbi lehet picit sok már a procinak. 20k alatt kell találj ilyeneket, ezek erősebbek, mint az R7 250, csak náluk is arra kell figyelni, hogy GDD5 legyen rajtuk, még véletlenül sem DDR3-as memória.
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni!
Van egy Gigabyte H77 N Wifi alaplapom miben egy i3-3245 proci teljesít szolgálatot.
Eddig a prociba épített VGA, teljesítménye elegendő volt azokhoz a feladatokhoz amit csináltam vele, viszont mára már kevésnek bizonyul....
Ebbe az alaplapba lehet tenni valami komolyabb, erősebb videokártyát, ha igen tudnátok ajánlani hozzá valami izmosat? ( HD. videó anyagokat, kellene konvertálnom, vágnom és jó lenne ha mindezt gyorsan, szaggatás és fagyás nélkül tudná megcsinálni.
A konfigom egy Antec ISK310-150 házban van, tehát csak Low profile kártya jöhet szóba...A segítségetek előre is köszönöm!

-
xr55
csendes tag
MIlyen időszakban szoktak lejjebb menni a videókártya árak?
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
i7-2600 mellé milyen kártyát ajánlotok? Egyelőre 1280x1024-es felbontásban GTA V-nek..
Köszi! -
Májkii
senior tag
válasz
Goldberg03
üzenetére
Ha nem multizol akkor elég lehet egy i3 egy GTX 960 4GB mellé.
-
Goldberg03
tag
Sziasztok!
Egy I3 4160 proci ki tud teljesen hajtani egy gtx 960-at?
Vagy mit bírhat? Esetleg AMD kártyában? -
gtamate2
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Maradhat, de ha nagyon akarod a vezérlőpultból elég letörölni.
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Gyermek gépébe szeretnék az integrált megoldása helyett egy diszkrét kártyát. A gép fő paraméterei: Intel G530, 4Gb ddr3 ram, chieftec ctg400-80p tápegység és egy 1280X1024 felbontású monitor.
Új és használt vga ajánlat is érdekelne.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
válasz
banderasz77
üzenetére
Szia! Igen, jó lesz mellé.

-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Egy G1820 mellé megfelelő lehet egy HD5770 Vapor? Kis nosztalgiázásra kellene, FullHD-ra, COD, MoH, Battlefield. Gondolom egy kis kompromisszum kell majd.
Üdv.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Ma reggel kért meg titeket a Topikgazda, hogy ne offoljátok a topikot. Ennek ellenére pár óra múlva újfent 100%-ban off hsz-ek érkeztek.
Ezúton kérném én is az ide tévedő hozzászólókat, hogy kerüljék az off hozzászólásokat!
Továbbá felhívnám a figyelmet, hogy ez a topik videokártya vásárlásban nyújt segítséget. Egyéb videokártyát érintő kérdéseket az Azonnali VGA-s kérdések órája topikban, vagy az adott kártya topikjában tegyétek fel!
-
ripla
addikt
üdv itt is.
az elkövetkező hetekben lesz lehetőségem költeni új VGA-ra, egy 6 éves Radeon 6950-es lesz lecserélve.
milyen kártyát ajánlanátok, maximum 45 ezer forintig?
kaptam már egy ajánlatot egy gtx 950-re vonatkozóan, de nem fogok azonnal ráugrani.
esetleg várjak még egy picit, mert érkeznek megint új kártyák és hátha változnak az árak? mit mondtok? -
vendingo
veterán
válasz
Djsaba
üzenetére
Új, tegnap hozta a futár. Onnan tudom, hogy rossz, hogy nem ad képet.

Ha kíváncsi vagy a részletekre akkor:
Azonnali VGA-s kérdések órája
AMD Catalyst™ driverek topikja
AMD Radeon™ R9 380 / 380XMár minden követ megmozgattam, mindent megpróbáltam. Holnap visszaküldöm, de nem ragaszkodok az AMD-hez, ezért érdeklődök a topicba, hogy mi legyen helyette.
-
gtamate2
veterán
válasz
nem_tom
üzenetére
Hát elég sokat dobna őszintén. De ha belemgyünk a pénzügyi részébe nem olyan jó az ár/érték arány.
Tfh. 20k egy új proci, a mostanid elmegy 10 körül, tehát 10k körül megvagy és jöhet később az új gép.
De ha eladod a mostanit a lapért kapsz 6-7k-t még. Egy másik használt i5 2400/2500 kb 30k körül van. Alá egy P-s /Z-s lap 10k körül (én 12k-ért vettem Z-st 2 éve). Egy Z-s/P-s lapba tudod húzni ezeket a procikat 400-500 Mhz-cel úgy hogy nem lesz bajuk (turbora teszed mind a 4 magot gyakorlatilag). És mehet mellé egy gtx 970 is akár.(#80611) vendingo: MI a baj vele? Nem nagyon szokott azért baj lenni a 380-akkal, attól hogy hibást fogtál ki nem feltétlenül kell kiábrándulni a márkából. A 960-aknál meg a coil whine szokott probléma lenni.
(#80614) FR33: Fel van tüntetve? Nincs. Akkor nem jár. Amúgy sem dolgozunk az emagnál hogy tudjuk. Amúgy se vennék semmit innen, a gari az emagnál hát nem nagyon van..
-
FR33
aktív tag
Szerintetek ehhez van division ( nincs feltüntetve) illetve emagtól érdemes venni?

[link] -
vendingo
veterán
Tegnap megjött a sapphire r9 380 kártyám, csak éppenséggel rossz.
Jobban beleástam magam a témába, és nem csak én küzdök az új AMD karikkal, hanem sokan mások is.
Érdemes Nvidia-ra váltani, vagy annál is megy a mélytorkozás?
Giga 960wf2oc-t néztem, de már magam se tudom, hogy mi legyen.
AMD-vel soha nem volt különösebb gondom, de ezekkel az új kártyákkal elég sokaknak van problémájuk, köztük nekem is.Már az se érdekel, hogy melyik erősebb, melyik tartósabb, csak minél kevesebb problémával üzemeljen.
65k a plafon az új kártyára. Mitévő legyek? -
nem_tom
őstag
válasz
gtamate2
üzenetére
Becsesz, most jutott eszembe megkérdezni még, hogy ha újítanék egy min. 3GHz -es x4-es procit és egy GTX 750 Ti -t az úgy mennyit dobna a vasamon?
Új platformba már nem akarok belenyúlni, az majd a jövő zenéje lesz, egy teljesen új i5-ös konfig képében, egy 4GB-os GTX 960 -al megfűszerezve. -
Krogoth
senior tag
Hy.
Ha vízhűtést akarok, érdemes ezt a kártyát venni (ASUS POSEIDON-GTX980TI-P-6GD5 GTX980Ti 6GB GDDR5 PCIE ), vagy jobban járok, ha veszek pl. egy GIGABYTE GV-N98TG1 GAMING-6GD GTX980Ti 6GB GDDR5 PCIE-et és hozzá fc blokkot? Illetve ilyen esetben gondolom a gari megmarad?
Köszi
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Az alábbi konfighoz melyik a legjobb videókártya, amit vehet az ember és ki is használja azt? Jelenleg egy MSI GTX460 Cyclone 768MB 192bit van benne, van olyan amivel érzékelhetően jobb eredményt tudnék elérni? AMD és nVidia is játszik.

Alaplap: Gigabyte M61PME-S2 SAM2 mATX
RAM: Samsung 2x4GB DDR2 800MHz
TÁP: Cooler Master Elite Power 500W
CPU: AMD ATHLON II X3 455
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Mostanában kezd túl sok lenni az off. Attól hogy videókártyával kapcsolatos hibátok van még nem azt jelenti hogy ebbe a topicba kellene írni, akkor sem ha ez jobban pörög mint a többi vga-s topic.
Hasonló hibával az Azonnali VGA-s kérdések topicba fáradjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ipon szintén szidva van mindenhol, én több mint 10 éve rendelek tőlük, soha nem volt rájuk panaszom.

és így az ára miatt el is dőlt, melyik gyártót válasszam

Meggyi001