- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
Ha jól értem számítógéppel szeretnéd nézni. Azt hiszem dvb-t kapcsán a kínai 8 usd körüli árnál nem nagyon lehet versenyképeset mondani.
- Tőle realtek chipseteset kaptam nemrég, win7 felismerte kezeli,
- tőle egy újabb, még kevésbé támogatott ite 9135 chipsetest kaptam (ista/win7 64bit alatt a mellékelt aláíratlan drivert úgy tudja használni, hogyha az f8-as menüben kiválasztjuk a driver aláírás megkövetelésének kikapcsolását)
- korábban af 9015 chipseteseket kaptam ebay-ről, azok win és linux alatt is alapból támogatottak.
- ilyen átalakítóval nagyobb antenna is ráköthetőPersze a helyi boltokból bármelyik dvb-t tuner megfelelhet, mivel a digitális adásnál a kép minőségét nem befolyásolja a tuner (csak jó vétel legyen). A legnagyobb különbséget a szoftveres körítés adja.
Ha a saját szoftvere nem megfelelő, akkor a beépített win7-es media center használható hozzá, vagy akár vlc player, smartdvb vagy homesys az ingyenes programok sora tévézéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest