Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz Castell #19051 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ma voltam a nejemmel egy olyan műszaki boltban, ahol egy régi ismerősöm dolgozik, és elbeszélgettem vele a tévékről.
Elmondtam mit akarok, elmondtam hol akarom (igen Alza, ahol ÁFA nélkül vásárolhatok), és közöltem vele, hogy mint magánemberként számítok a véleményére, és nem bolti eladóként.
Ő is azt mondta, hogy a Hitachi a leggagyibb; alig tudták eladni, mikor egyszer kaptak.
Szerinte jelenleg a Sony viszi a prímet, utána a Samsung, és minden más az alatt. Az LG-t is mutatta, mondta, közölte, hogy a 3D korszakának lezárása óta, valahogy nem az igazi az LG képminősége.
Amíg beszélgettünk, az asszony végignézte amire én lettem volna kíváncsi, és ő azt mondta, hogy a Samsung meg a Sony között hajszál volt a különbség; statikus képnél talán a Sony volt picit színesebb, mozgó képnél viszont a Samsung volt az élesebb; főleg a fekete sávoknál (valami síelős sportadás ment).
Mivel Sonyból csak FHD van az Alzánál, máshol pedig 180.000.-Ft, ezért marad a 4K-s Samsung UE50MU6172 140.000.-Ft-ért.
Érdekes, mert pár éve még a Philips képe tarolt, amikor azt vettem, és az LG volt a második legjobb; most pedig az általam lenézett Samsungot láttam a Sony mellett a legkívánatosabbnak
A Sonyban legfőképpen a név ami nagyon megfog, de tényleg van amiben a Sony, van amiben a Samsung tűnt nekem is jobbnak; viszont nem érzem úgy, hogy egy névért ki kéne fizetnem 30%-os felárat.[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Tippmix
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest