Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Castell

    aktív tag

    válasz klepto #19049 üzenetére

    Hitachi a sor legvégén, Thomson és a TCL ugyanaz (de egy fokkal jobb, mint a Hitachi). Mindhárom általában VA paneles. Hitachi-t a török Vestel gyárban csinálják, A Thomson, ha jól tudom Lengyelországban készül.

    Nemrég vettünk egy Thomson UHD-t, ami 1 nap alatt meghalt. Persze lehet, hogy gyári hibás volt. Itt írtam róla részletesen:

    [link]

    Általában ezeket a márkákat nagyrészt az Alza árulja, tehát megnézni idehaza nem nagyon lehet őket vásárlás előtt, max. az elállási jog segíthet abban, ha nem jön be a TV, akkor visszaküldhető.

    Szerintem a piacon sajnos sok a nem megfelelő, hulladék TV -márkától függetlenül- Sok mindent kispórolnak a készülékeknél, olcsó műanyag az egész, továbbá a kurtítás érinti a hangrendszert és a csatlakozókat, és "sietve" összerakják őket, újabbnál újabb márkák-típusok jönnek heti-havi szinten, megfelelő tervezés és szoftveres hangolás nélkül. Ezért manapság a TV vásárlás egy külön műfaj lett. Mindenképp érdemes úgy TV-t venni, hogy előtte alaposan kipróbálsz mindent, ha nincs lehetőség rá, akkor marad a fórumozás és az elállási jog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák