- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Lenovo t530 (i7), szeretnék msata ssd-t. Nem szeretném túlbonyolítani a dolgot, nem akarom a sebességet hajszolni, hogy mos melyik hany milisekundummal gyorsabb stb.
Ahogy latom nüansznyi különbsegek vannak kb az egyes ssd k közöt, de olvasam par dolgot tartossag es a vezerlök közötti különbsegröl, ezert is kerdezlek Titeteket.
Win 7 64 bit rendszernek + office + autocad lenne az ssd n. Erre a celra szerintem a 120 gb eleg lenne.
A Samsung 840 evo (MZ-MTE120BW) jo valasztasnak tünik es ahogy gyorsan atpörgettem a forumot, azt lattam kb penzfeldobas utjan lehet masikat valasztani
Ha viszont tevedek es valaki mast ajanl ebben az arban azt szivesen fogadom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest