Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- DIGI Mobil
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Lenovo t530 (i7), szeretnék msata ssd-t. Nem szeretném túlbonyolítani a dolgot, nem akarom a sebességet hajszolni, hogy mos melyik hany milisekundummal gyorsabb stb.
Ahogy latom nüansznyi különbsegek vannak kb az egyes ssd k közöt, de olvasam par dolgot tartossag es a vezerlök közötti különbsegröl, ezert is kerdezlek Titeteket.
Win 7 64 bit rendszernek + office + autocad lenne az ssd n. Erre a celra szerintem a 120 gb eleg lenne.
A Samsung 840 evo (MZ-MTE120BW) jo valasztasnak tünik es ahogy gyorsan atpörgettem a forumot, azt lattam kb penzfeldobas utjan lehet masikat valasztani
Ha viszont tevedek es valaki mast ajanl ebben az arban azt szivesen fogadom!
-
Declare
őstag
Hello!
Notebookba SSD típusú kérdésem lenne. Most szeretnék egy lenovo T530 ast venni és a TP os és Milyen notebookot topicban mindenki nagyon mondja, hogy érdemes az ssd n elgondolkodni.
Ha jó látom most a következő opciók vannak:
1. 256Gb ssd = kedvező hő, áramfelvétel, gyorsaság vs ár/kényesség/kapacitás2. ODD helyére mondjuk egy 120 ssd = több hő+fogyasztás cserébe gyorsaság de nincs ODD
3. msata ssd. Bodor blogját olvasva, meg a többiek kommentje alapján itt nagy a bizonytalanságom. Ez tűnne a legjobb alternatívának, maradna az odd meg a hdd is és mellette fel lehetne tenni az oprendszert meg talán a CAD programom az ssd re. Ezeket találtam, amik elérhetőek ha jól látom OCZ és Kingstone. Az OCZ egyértelműen jobbnak tűnik, sebesség, fogyasztás...DE... olvastam, hogy ebből a 64GB ból maradna kb 50 Gb, amiből több mint felét lefogja a win7, talán ráférne az Autocadem (kb 10gb ot foglal). Viszont olvastam, hogy melegszik is azért, a linkeken is ott van, hogy akár 85 fok lehet max terhelés mellet és ez nem tudom, hogy érintené a gép működését, nem akarok szélgép mellett ülni, akkor inkább kerregjen a winyó de ne menjen ezerrel a ventillátor..
Valaki ebben a dillemmában tudna előrébb lendíteni? (vagy marad a régi elgondolásom, 1-2 év múlva értelmes áron egy ssd, addig meg marad az 500 as 7200rpm winyó...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Macrodroid
- DIGI Mobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest