- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Synology DS214playt-t szeretnék távolról használni (videó felügyelet) az ASUS RT-AC87U routeremmel.
Elvben a Synology-nak automatikusan meg kellene tudni csinálni a portok nyitogatását az "EZ varázsló" által de sajnos ezt a routert még nem ismeri (csak az elődje szerepel benne a 68-as).
Arra kér, hogy én nyissam meg a portokat manuálisan a routeren... Hol, melyik menüben tudom ezt megtenni? A leírásban vagy 50db portot említ, de mintha csak 30-at lehetne kézire állítani... Vagy tévedek?
-
törölt tag
Hol találok valami leírást/tapasztalatot arra vonatkozóan hogy egy meglévő wifi-s hálózatba hogy kell becsatolni egy régi routert, hogy jelerősítőként/hatótávkiterjesztőként működjön?
Ezen felül jó lenne egy wifi jelerősség-mérő szoftver (mondjuk iPad-re) amivel lehetne a ház több pontján méréseket végezni és ennek alapján belőni az eszközök helyét...
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #37707 üzenetére
Áldassék a neved!!!
Ezzel az ASUS-ESET összeakadással (mint most kiderült) a kezdetek óta szívok!!!
Nagyon köszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #21720 üzenetére
Azért maradtam ebben a topicban, mert hátha valami beépített szolgáltatása a routernek...
De már becéloztam az ajánlott topicot is, köszi a tippet!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #21718 üzenetére
Nem...
Biztos meg lehet ezt oldani....
-
törölt tag
Sziasztok!
Routercsere után vagyok és akad egy kis problémám. Az új router ASUS N66U és nagyon meg vagyok vele elégedve, a ház minden pontjába remek a jelerősség wifi-n és ez volt a csere lényegi oka. Firmware-csere után már szépen kezeli az USB-n rádugott winyókat (megosztás+torrent) is.
Ellenben azóta nem érem el a PC-n megosztott mappáimat! Illetve látni látom őket, csak jelszót kér az adott eszköz (médialejátszók), holott én semmi ilyesmit nem állítottam be sem a routeren, sem a PC-n. A megosztás meg ugye egyszerűen csak a "Share with" paranccsal történt írásra és olvasásra...
Ezzel együtt a médialejátszók látják egymást sőt az ASUS R3-am lejátszik filmet a Dune HD Max vinyójáról...
Hol lehet a gond?
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS N66U routert a nagyobb lefedettség miatt és ezt szépen hozza is.
Viszont ha már van rajta USB, szeretném ha a rádugott vinyóra (WD) torrentezne, de sajnos a Download Manager nem látja a vinyót (ami azért érdekes, mert a hálózaton rajta van és elérhető)
Lehetséges, hogy ez a pár helyen említett kompatibilitási probléma? Vagy valamit rosszul állítok be?
Van lista azokról a külső vinyókról amivel biztosan működik ez a funkció? (Az ASUS oldala elég szegényes ebből a szempontból)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest