- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gatesz #93845 üzenetére
Jó vétel volt, a magasabb modellszám ellenére az AX23 a butítottabb.
AX20 vs AX23 -
Tompika777
senior tag
válasz
gatesz #93844 üzenetére
A legegyszerűbb, ha a kiszemeltnek letöltöd a használati útmutatóját, és megnézed, mert ugye az általános leírásokban ilyen funkciót nem emelnek ki. De amint látom már néztél egy másikat és meg is rendelted... Mivel online történt a rendelés , ha nem tudja, akkor visszaküldöd és kész...
-
gatesz
tag
válasz
gatesz #93844 üzenetére
Sziasztok,
Az EMAG-on van most egy akció. Én meg is rendeltem egy AX20-at. 20.990 Ft volt.
Ha megnézitek amit behoz a link azt a FLANCO nevű cég forgalmazza, de alatta ott van, hogy az EMAG által forgalmazott készülék 3 év garival 20.990Ft.
Szerintetek jó vétel volt? AZ AX 23 az olcsóbb, de az tudásban jobb lett volna? Csak az AX20-at láttam az ajánlott termékek között.
-
Soma01
veterán
válasz
gatesz #88393 üzenetére
Én is úgy tudom, ahogy Intruder2k5 írta. Saját routert tehetsz utána. És bridge/modem módba is kapcsolhatod. Próbáltad már ezt? De mire cserélnéd ki? Ha hibás, a szolgáltató kicseréli.
A Telekom témában kérdezz rá, hogy ki lehet e cserélni sajátra? Ki mondta vagy hol olvastad amúgy, hogy lehet cserélni? -
válasz
gatesz #88390 üzenetére
Szia!
Létezik olyan router (HGW) amibe koax kábelt tudsz dugni, ilyen a TC7200 is, de ha saját magad veszel olyat, azt a szolgáltató nem fogja felengedni a hálózatára, ott azt vagy köteles használni, amit ők adnak. Elvileg modem (bridge) módba lehet állítani, ha csak nem tiltották le azt is, és akkor mögötte használhatsz saját routert, vagy végső esetben dupla nattal is mehet a saját router. Szóval kiváltani sehogy sem lehet.
-
válasz
gatesz #58791 üzenetére
Egy router soha nem lesz olyan teljesítményű minden egy dedikált NAS így csak kompromisszumosan használhatóak a NAS funkciói egy router-nek.
Asus AC51U nem ajánlott az AC750-es volta miatt.
2-3 TB-ig biztosan nem lesz gond a mérettel.
DLNA támogatással már megfelelő lesz elvlegiben.
D-Link 860L B1 (csak CFW-vel ajánlott) is szóba jöhetne mint lehetőség. Ha nem kell dual band wifi akkor Asus N18U.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest