- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bpmcwap #94132 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy valahogyan össze lehessen hozni, de számtalan kísérletből én eddig nulla olyannal találkoztam, amelyben a szkennelés sikerült volna.
Az Általad linkelt oldalon sem látok szkennelésre utaló tartalmat.
A nyomtatás egy viszonylag egyszerű és egységes nyelven történő kommunikációt igényel, a szkennelés már nem igazán ilyen triviális.
Meg aztán hálózati szkennelésre egy routerre dugott eszköz szintjén olyan nagyon tömeges igény nincs. Én személy szerint nem nagyon tudok elképzelni olyan helyzetet, amelyben értelme lenne -- pedig kifejezetten sokat szkennelek. Így aztán nem igazán tűnik rentábilisnek a fejlesztése.
MaCS
-
Kaci84
őstag
válasz
bpmcwap #93365 üzenetére
Átnyálaztam az összefoglalót, de nekem kínai. Amennyire pro vagyok PC alkatrészekbe annyira hurka vagyok a hálózati részbe. Ilyen "masz" meg olyan "mac" meg mindenféle "XY" még a fejem is megfájdul. Pl. oké flash memória. Nem találtam a spec között, melyiknek mennyi van, termékszűrőben sem.
Most akkor melyik lenne megfelelő?
TP Link AX23 18e (garis, használt) talán ez lenne az alja? ,
Picit többért van ami sokkal jobban megéri esetleg? Ügye a bet sebesség annyira nem fobtos nekem. Max több gép a neten ahopgy írtam, esetleg később hálózatba kötni. -
-
Core2duo6600
veterán
válasz
bpmcwap #86674 üzenetére
A Mikotik eszközökkel meg lehet csinálni a Youtube tiltást.
Az Ubiquiti is egy magasabb kategória a routerek közt.
Szerintem ott is meg lehet csinálni a tiltást, de biztos nem vagyok benne, esetleg kérdezz be a topikjába.Igaz ez a Mikrotik esetében is.
Onnan tudom, hogy a miki vel én is tiltottam egy időben, egy adott teloról a YT ot. -
válasz
bpmcwap #86674 üzenetére
Ehhez keresek olyan eszközt, ami viszonylag nagy távolságba szór, vastag falakon is átlő
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Kávé is főzőn vagy elég ha csak vacsorát csinálja megA gyerekek eszközeit szeretném időben is és forgalom alapján is kontrollálni – pl youtube legyen letiltva a gyerekek eszközein.
a problémát meg kell oldani, de ha nem muszáj, nem barkácsolnék openwrt-t tplinkre…
Pedig CFW nélkül nem fog menni a Youtube blokkolás de lehet, hogy azzal sem.Kezdetnek az Asus AC1200GU vagy AC65P lenne ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest