Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro

- 

Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bpmcwap
senior tag
válasz

Gubek-Einste

üzenetére
						Szia,
megrendeltem az Asus AC65P-t, azóta se hozták ki és azt írják, már nem lehet kapni, majd visszautáljak a pénzem - de nem is annyira nagy baj, mert megnéztem az emulátorán a szülői felügyelet opcióit és hát nem voltam vele elégedett. A TP-linknek ehhez képest teljesen profi, mert ott külön csoportokat lehet kialakítani, szabadszavas szűrésssel és konkrét weboldalakkal is, mellé pedig időkontroll is beállítható. Próbáltam az openwrt-t, de azon sincs annyi lehetőség és olyan összetett, mint a TPLinkben, sőt, még gyakorlott openwrts programozók se tudják megoldani - se itt a PH-n, se nemzetközi fórumon -, hanem DNS szürést javasolnak, ami meg csak akkor működik ha a kliens előzményi törlésre kerülnek - tehát nem tudom ki-be kapcsolgatni bármikor a routeren - ahogy a TP Linkben, viszont a TPLinken meg hiába van USB nem támogatja az USBs nyomtatómegosztást... Jelenleg egy C6U v1e-m van, de ez kicsi, álandóan lehasal és eldobja a wifit - túl sok a kliens ráadásul elég masszív rendszeren dolgozunk HomeOfficban távolról, még a telefont is neten keresztül kell intézzük, szóval mindenképpen kellene egy erősebb vas... Nézegettem pár TPLink emulátort, de nem nagyon találtam olyat ami támogatná az USB-s nyomtatómegosztást, ráadásul ahogy elnézem az újabbaknál már valami Androidos programot is telepíteni kell, amivel be lehet állítani a szülői felügyeletet...
 Gondolom előfizetéshez kötik, máskülönben nem nagyon értem minek kellene telefonos program ahhoz, amit eddig a routeren be tudtam állítani... Fentiek fényében kicsit átfogalmaznám a keresett routerrel szemben támasztott követlményeimet:
-tudja az USB-s nyomtatómegosztást,
-a szabadszavas weboldalszűrést csoportokban (ne általánosítsa minden kliensre) és az időkorlátos wifielérést - lásd TP Link szülői felügyelet
-legyen benne megfelellő méretü RAM, ROM és kraft a sok kliens és a terhelés miatt
+1 (de ezt még hajlandó lennék el is engedni, ha a fenti három sikerülne) a wanip-t tudjam valahogy feltölteni a saját weboldalamra ftp-vel 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
 - Anglia - élmények, tapasztalatok
 - Horgász topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - iPad topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
 - Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondolom előfizetéshez kötik, máskülönben nem nagyon értem minek kellene telefonos program ahhoz, amit eddig a routeren be tudtam állítani... Fentiek fényében kicsit átfogalmaznám a keresett routerrel szemben támasztott követlményeimet:
 Dr.NX