- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aleister #20666 üzenetére
Van hozzá moddolt fw, bár többet én sem tudok róla... Ettől függetlenül én sem venném meg, tényleg csak akkor, ha tuti soha nem akarnék fw-t cserélni rajta! Esetemben ez viszont elképzelhetetlen!
-
-
-
válasz
aleister #20616 üzenetére
A WNDR4500-ra tuti rámegy, abban ugyanaz a Chipset van, ami az ASUS RT-N66U-ban.
A v1-es Netgear ugyanaz a vas, mint a Linksys E4200, de nem találok sehol olyat, ami azt igazolná, hogy megy rajta a Tomato! Pedig a Linksys-en megy... Ezt tehát szerintem inkább felejtsd el! Amin tuti működik, az a Netgear WNR3500L v1 & v2, és a Netgear WNDR4500.
-
válasz
aleister #20614 üzenetére
Szia!
1. Szerintem G-s csak használtan, ASUS WL-500gP! Újonnan meg TP-LINK MR3x20, tehát 3220, vagy 3420, ezek OpenWrt-vel tudnak torrentezni! Ha jól tudom Te is benne vagy ebben a témában, így a hardveres korlátokat ugye nem kell magyaráznom!
2. Passz... DD-WRT egész biztosan, bár a honlapon írja, hogy v1 verzióra, erre tehát figyelni kell! Mivel BroadCom Chipset-es, így elvileg Tomato is mehetne rá, de erről nem találtam semmi infót, így ezt inkább most felejtsd el. Bár nagyon nem is kerestem idő hiányában, csak gyorsan google-ztam egyet!
-
válasz
aleister #12649 üzenetére
FP120-hoz alapból egy Full N-s, gigabites router kell, a G-sek ehhez már nagyon kevesek.
Ajánlom a Linksys WRT320N-t (nekem is ez van FP120 mellett) és a TP-Link 1043ND-t, többektől is hallottam, hogy ki lehet vele hozni a max sebességet.
A linkelt oldalon csak a Felső kategória tagjai közül válogass ha kell a teljes sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged