- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
AlexDaywalkr #99531 üzenetére
A csatornák beállítása soksok éve elérhető a routerekben.
Van még olyan, amelyikben nem?copass 99534
nekem bő 1 éve van meg a TP-Link AX55 AX3000, ez kb mindent tud, ami egy lakásba/házba kellhet.
Szeretjük.
1 gigabites bemenete van, 5GHz-en 2,4 gigabites csatornát nyit, 950/950-et szór, 2,4GHz-en max 574-et tud, 350-380 Megabit mérhető, és bármennyi eszköz lehet rajta, nem térdel le. -
Alex91
félisten
válasz
AlexDaywalkr #95647 üzenetére
[link] , ezt pl., bar szoftveresen meg reszelgetik kicsit. AC-s routert mar nem igazan erdemes venni…
-
kpityu2
őstag
válasz
AlexDaywalkr #95644 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, pont a múlt héten voltam ugyanebben a cipőben. ASUS RT-AX1800U routert vettem, 25 ezerét, van rajta USB amire merevlemezt és mobilnetet is lehet csatlakoztatni (tudja használi terheléskiegyenlítésre és másodlagos biztonsági kapcsolatként is). Van rajta AiMesh, lehet bővíteni a wifi hatótávot extenderrel vagy egy másik AiMesh képes routerrel is.
Jelenleg a régi TP-Link routert tettem Bridge módba, azzal növelem a hatótávot, korrekt módon működik. A merevlemezt el lehet érni DLNA, FTP, Samba, stb. megosztással is. Pár nap tapasztalat után nem volt rossz vétel. Max sebességről nem tudok nyilatkozni mert a netem nem túl combos, a Youtube és videocset működik. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Attól függ mennyiért. 15 ezernél többet ne adj érte.
Ha vannak ax-es eszközeid (wifi 6), akkor inkább ax-es routert vegyél (20 ezertől indulnak).
Nem biztos, hogy azért szakadozik a neted, mert régi a routered. -
Alex91
félisten
válasz
Mekkora sebessegu a neted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest