- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Szívesen.
Igen, azt a soundbar -os példát nem teljesen véletlenül írtam. Ahogy általánosságban az emberi felhasználókra is elmondható, hogy pl. egy soundbar hangját szívesebben élvezik mondjuk a TV készülék alá helyezve, mint mondjuk a fali konzolon levő TV mögé nyomorítva - úgy a gépi kliensekre is elmondható, hogy sokkal szívesebben "hallgatják" mondjuk a TV fölé (mellé/alá/helyett stb.) helyezett WiFi routert. Hidd el 10 -búl 9 fogorvos is ezt ajánlaná ...
-
dkess
őstag
Ennyi pénzért inkább a linkelt AX1800 -as router helyett egy AX82U (AX5400) -at ajánlanék: [link] . Igaz falra csak konzollal vagy kisebb lebegő polccal stb. tudod szerelni.
Alternatíva a AX92U , ez falraszerelhető (behajtott antennákkal még "mutat" is) - igaz 70K HUF. Avagy az AX82U "kistesója" az AX3000 -es AX58U (49K HUF) is simán falra szerelhető.
Mondjuk amennyiben mégis megoldható máshogy, akkor a TV mögé rakást ne erőltesd nagyon. A soundbart se a TV mögé raktad, ha jól sejtem ...
Az az AX50 meg valami egyedi hibás lehetett. Egy hónapig tesztelgettem - semmi parajelenség nem volt vele. Most húgoméknál van - ott sincs gond vele ...
-
Core2duo6600
veterán
A Mikrotikek elég stabilak, ha egyszer jól beállítod azt is "elfelejted", hogy hova tedded
Amióta kivágtam a Zyxell AP ét, ami mindent csinált a laptopommal.
Olyan értelemben, hogy ledobálta, nem látszott a hálózat, hol csak a 2.4 es hol csak az 5 g set látta, és ezek mindendéle kombinációja.
Ha látta is nem ment fel rá sokszor.
Újraindítás után jó volt egy ideig, pedig nem volt olcsó.
Most a HAP AC2 es ötödáron többet nyujt, annak ellenére, hogy csak AC1200 mégis fürgébb, mint a zyxell az ac 1700 ssal, cak a mobil AC és a Laptop N es. -
dkess
őstag
Firmware -t frissítettél rajta? Mondjuk én egyáltalán nem próbáltam régebbi firmware -el - úgyhogy nem tudom, hogy valamelyik korábbi verzióval volt-e gond ...
Ami biztos, hogy a legújabb fw -vel egyetlenegyszer sem kellett újraindítani semmiért. Az USB -s háttértár funkcióját is nyaggattam ezerrel - gond nélkül ment, látta PC/TV/zenelejátszó minden ... Tesztelgettem is - írtam is róla egy szösszenetet ...
-
Igen, ha nagyjából egy síkban van az eszköz a routerrel, akkor függőleges állásban jó az antenna, a falhoz pedig ne legyen túl közel.
Istv@n: Szia, Nem olyan régen (is) volt róla szó, a v4 csak fele RAM-ot kapott, ami komolyabb terhelésnél nem teljesen mindegy, de attól eltekintve nem rossz az újabb sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest