- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Szívesen.
Igen, azt a soundbar -os példát nem teljesen véletlenül írtam. Ahogy általánosságban az emberi felhasználókra is elmondható, hogy pl. egy soundbar hangját szívesebben élvezik mondjuk a TV készülék alá helyezve, mint mondjuk a fali konzolon levő TV mögé nyomorítva - úgy a gépi kliensekre is elmondható, hogy sokkal szívesebben "hallgatják" mondjuk a TV fölé (mellé/alá/helyett stb.) helyezett WiFi routert. Hidd el 10 -búl 9 fogorvos is ezt ajánlaná ...
-
dkess
őstag
Ennyi pénzért inkább a linkelt AX1800 -as router helyett egy AX82U (AX5400) -at ajánlanék: [link] . Igaz falra csak konzollal vagy kisebb lebegő polccal stb. tudod szerelni.
Alternatíva a AX92U , ez falraszerelhető (behajtott antennákkal még "mutat" is) - igaz 70K HUF. Avagy az AX82U "kistesója" az AX3000 -es AX58U (49K HUF) is simán falra szerelhető.
Mondjuk amennyiben mégis megoldható máshogy, akkor a TV mögé rakást ne erőltesd nagyon. A soundbart se a TV mögé raktad, ha jól sejtem ...
Az az AX50 meg valami egyedi hibás lehetett. Egy hónapig tesztelgettem - semmi parajelenség nem volt vele. Most húgoméknál van - ott sincs gond vele ...
-
Core2duo6600
veterán
A Mikrotikek elég stabilak, ha egyszer jól beállítod azt is "elfelejted", hogy hova tedded
Amióta kivágtam a Zyxell AP ét, ami mindent csinált a laptopommal.
Olyan értelemben, hogy ledobálta, nem látszott a hálózat, hol csak a 2.4 es hol csak az 5 g set látta, és ezek mindendéle kombinációja.
Ha látta is nem ment fel rá sokszor.
Újraindítás után jó volt egy ideig, pedig nem volt olcsó.
Most a HAP AC2 es ötödáron többet nyujt, annak ellenére, hogy csak AC1200 mégis fürgébb, mint a zyxell az ac 1700 ssal, cak a mobil AC és a Laptop N es. -
dkess
őstag
Firmware -t frissítettél rajta? Mondjuk én egyáltalán nem próbáltam régebbi firmware -el - úgyhogy nem tudom, hogy valamelyik korábbi verzióval volt-e gond ...
Ami biztos, hogy a legújabb fw -vel egyetlenegyszer sem kellett újraindítani semmiért. Az USB -s háttértár funkcióját is nyaggattam ezerrel - gond nélkül ment, látta PC/TV/zenelejátszó minden ... Tesztelgettem is - írtam is róla egy szösszenetet ...
-
Igen, ha nagyjából egy síkban van az eszköz a routerrel, akkor függőleges állásban jó az antenna, a falhoz pedig ne legyen túl közel.
Istv@n: Szia, Nem olyan régen (is) volt róla szó, a v4 csak fele RAM-ot kapott, ami komolyabb terhelésnél nem teljesen mindegy, de attól eltekintve nem rossz az újabb sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest