- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BigBear #90670 üzenetére
Tipikus példája volt ennek az Asus egyébként nagyot ütő 500-as sorozata. Istenkirály router volt, de az akkori három kis- és nagykereskedő, illetve szervizes ügyfelem is a haját tépte miatta, olyan magas volt a garanciális meghibásodások száma. Volt olyan időszak, hogy majdnem minden harmadikat visszavitték, nekem is kellemetlen napokat okozva.
Az SXT-ért meg akkor kénytelen leszek rendszeresen imádkozni. Ha egy bő éve rendben megy, akkor vajon megúsztam? Vagy esetleg mozgassam meg néha a SIM-kártyát, hogy tiszta maradjon a kontaktus?
MaCS
-
-
válasz
BigBear #90658 üzenetére
Egyedül mondjuk kevés vagyok a statisztikához, de nálam remekül teljesít az SXT.
Hol olvastad, hogy problémák vannak vele?
Műszaki oldalról egyébként egyértelműen a kültéri egység az előnyösebb, de komoly hozzáértéssel, némi szerencsével és tengernyi szívással a kivezetett antennás megoldás is lehet jó.
MaCS
-
-
-
proof88
addikt
válasz
BigBear #4554 üzenetére
A magyar viszonteladónál csak LiteStationt találtam, de ez is 15 ezer ft, valamint nem tudom, hogy ezzel mit kell csinálni? Ez gyak. egy router, burok nélkül? Meg táp is kell hozzá, nem tom mennyi 1-2 ezer ft, vagy még drágább? Én ehhez nem értek.
Nrektek van vmi tapasztalatotok ezekkel? Meg ez miért biztosíték arra, hogy ez über lesz?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
BigBear #4503 üzenetére
Ezek szerint akkor nem képesek betölteni a funkciójukat a kommersz routerek.
Pölö f@sza lenne, ha kifeküdne a proci a gépben, csak mert ki van használva...Bár még mindig azt gondolom, h ez egy vicc. Mi lenne, ha 50 kiló helyett ilyen 3-4 megákkal töltenék fel? Vagy ne adj isten a 100 megabites wan port full ki lenne használva?
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
BigBear #4331 üzenetére
Még egyszer köszönöm szépen!
Mindenképpen utána olvasok a témának beszerzés előtt. Valószínű a vásárlást Ausztriából meg tudom majd oldani, de sajnos a tudásom e témában is, még nagyon gyenge, de végig gondolva a megoldás tökéletes lesz (torrenthez). Valami mini ATX-ITX jutott elsőnek eszembe, de utána olvasok az [Alix]-nek is mindenképpen.(#4332) canniball Köszönöm neked is a segítséget!
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
BigBear #4329 üzenetére
Köszi a választ!
Nagyon igazad van!
Havernak egy eladó által dicsért 10k-s TP-link torrent alatt megadta magát 1nap és rádobott egy komolyabb netgear-re, ezért is gondolkoztam valami közép kategóriás routerben.
Az elmúlt pár nap alatt végignéztem egy tucat N-es, usb-s wifi routert, rengeteg külföldi tesztet olvastam és nem találtam olyan márkát vagy típust, amivel mindenki elégedett lett volna. Még az általam maximum szintre berakott linksys WRT610N-t is rengeteg ember szidta.A célom egy olyan wifi router+külső HDD volt(Chieftec CEB-35S-ben egy SamuF1 1T), amire az én gépem és két notebook csatlakozott volna. A 30M/20M-as diginetten szinte 24/7-ben torrent seedeltem volna PC nélkül, de ebben a fórmában lemondtam róla.
Most úgy néz ki, hogy jövő héten rendelek egy belkin N1-et és marad a gépem bekapcsolva torrentnél. Idővel azt csinálom amit ajánlottál, összerakok valami erős, de nagyon csendes és persze energiatakarékos kis gépet, ami tökéletes lesz 24/7-es torrentre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged