Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Nekem azért is volna jó egy ilyen rendszer, mert egy 50k-s N usb-s router+mobilrack/HDD is rövid idő alatt behalhat 24/7-es 50Mbps torrent seed alatt és ahogy olvasgatom a fórumokat az ilyen kombóval csak szenvedés van és komolyabb feladatra alkalmatlan, persze vannak megoldások itt a PH-n is, de én azokban sem láttam nagy fantáziát. Nálam inkább arról volna szó, hogy a konfigomban lévő gépet váltaná ez ki, ami idle(downclock) is megeszik 197W áramot, monitor és külső perifériák nélkül. Előnyei, hogy csendes és takarékos, bővíthető és akár más feladatra is használható, ha a gépem fogyasztását nézem egy év alatt visszahozza az árát. Egyenlőre most én is egy belkin N1-et fogok használni a gépemhez az idő hiánya és a wifi miatt, de ha teljesen képen vagyok biztos, hogy egy ilyet veszek pluszba mellé.
Majd BigBear, vagy egy nálam hozzáértőbb megmondja a frankót!
[Alix, alapból 3LAN,2USB,CF,PCI,IDE stb.]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX