-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
antmann #27566 üzenetére
Ja, hát akkor nem ismeretlen ez a terep számodra! Csak azért kérdeztem, mert volt már olyan, aki RB-t akart venni, mert valahol olvasta, hogy ez nagyon jó, de önállóan meg egy 340-es TP-LINK-et sem tudott beállítani!
Szerintem rosszul nem járhatsz vele, ezek azért már elég komoly és megbízható cuccok, amik akár a kisebb üzleti kategóriában is versenyképesek! És ha a 30dBm nem megy át azokon a falakon, akkor semmi sem fog... Illetőleg én jobban hiszek a saját 4dBi-s antennáiban, mint a TP-LINK 8-asában, mert a Mikrotik szerintem már ad annyit magára, hogy nem fog valótlant állítani a termékéről, és ha azt mondja, hogy az 4dBi, akkor az annyi is, szemben sok gyártóval, akik elárasszák a piacot az állítólag 8, meg 16dBi-s körsugárzókkal, amik jó ha a harmadát tudják annak!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest