- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
pzolika9512 #49375 üzenetére
Budapesten például a DIGI-t figyelembe véve a XIX. kerületben valahol ugyan van 500-as vagy 1000-es net, de két utcával arrébb, még a kerületen belül csak 8 Mbit/sec érhető el. Ahol más szolgáltatók is csak kb 30 Mbitet adnak maximálisan, persze ott az már aranyárban van, kb 10 ezer csak a net asszem.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
pzolika9512 #49348 üzenetére
Nekem van egy tenda access pointom de olyanokat csinál, hogy frissítem a firmware-t újraindul és még mindig ugyanaz a firmware van rajta 2013-as dátummal, miközben tavaly decemberi amit feltúrtam neki. Vagy pl ha átállítom a dátumot akkor se változik semmi még rr után se. Konfigurációs ip címe teljesen más mint ami a kezelési leírásban volt. (Gugliztam és megtaláltam a jót, de egy szerencsétlen 1.0 user itt elbukna...) Soroljam tovább?
Egyébként 5 ezer forint volt (így fért bele a büdzsébe anno az Edgerouter meg a switch mellé. Lényegében az 5 év gari miatt vettem meg) és stabilnak stabil (ebből a szempontból meglepően korrekt), de amint tudom cserélem le egy Unifi AC LR-re. Chromecast-nál már néha azért elfogy, de ha csak a mobiltelónak kéne tökéletesen elég lenne. Ajánlani pont a fentiek meg egyéb furcsaságok miatt nem ajánlom senkinek. Nekem is csak átmeneti beruházás volt.
-
jeni
félisten
válasz
pzolika9512 #49342 üzenetére
Elvileg a TP-Link WN841N az egy fiatal cucc.
Tenda se rossz.
A sz@r a dologban az a EMAG cég. Ha bármi gebasz van ,akkor a cuccot Romániába viszik ki javíttatni,itthon semelyik szerviz nem vállalja a garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest