- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
szaszyka #94204 üzenetére
Amúgy én csak az elsőt akartam elküldeni (szerintem látszik, hogy ugyanaz), de elküldtem, és nem jelent meg. Beírtam többször is valami hasonlót. Aztán néztem, hogy szürke vagy, azt hittem azért nem válaszolhatok, mert kitiltottak téged. Még gondoltam is, hogy én se voltam oda érted, de azért nem dobtalak volna ki.
-
zozy84
senior tag
válasz
szaszyka #93832 üzenetére
Haaaaaaaat ez aaaaaaz!!!!!!!!! Egy Q…. Vicccccc!
Nem hiszem el tényleg.
Es hát valóban erre csak egy magyarázat van. Amit mindenki mond persze nem hivatalosan ……. És itt na ki a polgi? Naaaa ki? Hát az Ős Narancs.Ja és a saját szervizes srácuk mondta, hogy szerinted nem fura hogy pár évvel ezelőtt az egész környék fel volt túrva mert csinálták a kórházat és környékét vègtelen-milliárdokból és a kórházban ott van az optika de nem engedték máshova is (mindenhova) elvezetni(?). Roppant fura.
-
válasz
szaszyka #93322 üzenetére
Biztosan van, de én rossz kábellel még nem találkoztam, pedig azért kísértettem a sorsot rendesen.
Kedvenc példám az a legolcsóbb, no-name beltéri Cat5 kábel, amelyiket kb. 15 évig használtam 70 méteres hosszon, kültéren, esőnek-napnak közvetlenül kitetten, 230 voltos vezetékre fűzve, gigabites sebességgel, probléma nélkül.
A Draka az az egzotikus, tán Macedón márka? Nálam jelenleg egy 130 méteres szakasz van belőle, ebből vagy 40 méter a 230 volttal egy csőbe nyomorítottan...
MaCS
-
-conrad-
addikt
válasz
szaszyka #92785 üzenetére
Hali.
Elvileg behúzzák a saját routerükig az optikai kábelt a házba de holnap többet tudok. Kérdés, hogy mit fog tudni a saját készülékük...
(mármint családi házról beszélünk, a ház előtt megy az oszlopon az optikai kábel, azt húzzák be a végpontig amit kérek, ahol a router lesz) -
w.miki
veterán
válasz
szaszyka #92765 üzenetére
Néztem:
10 ezer Ft alatt, "alap" felhasználásra: Tenda AC8, AC10U, Mercusys AC12G (TP-Link budget "almárkája") ASUS RT-AC1300G Plus v3 (!)
Akkor ezek közül az Asus a legerősebb wifijű? Vagy igazából mind1, melyiket választjuk a 4 közül? -
-
valakky
aktív tag
válasz
szaszyka #92244 üzenetére
van hozzá homeshield, ami ugyanaz, mint az asus aiprotection-je. ez gyk. egy fríssített lista alapján a káros ip cím és webhely alapján blokkoló, meg kártevőfigyelő tűzfal/vírusírtó jellegű megoldás az egyik nagyobb ezzel foglalkozó cégtől.
tényleg kb. ugyanazt tudja, csak a felülete nem olyan kommunikatív tp-nek.
ha nem akarod felextrázni, akkor kb. ugyanaz. bár kétlem, hogy csak 16 mega flash lenne benne, képtelenség hogy azon a gyárival együtt elfér a homeshield.
valszeg sose lesz a tp linkekre már alternatív fw. a gyáriról én nem hallottam rosszakat, használtam is ax50-et az összes extrájával. wifik se szakadtak, azon se, meg az ax10-en se. az ax50 stabil volt arra az 1 hétre, míg rúternek használtam. digi mellett kb. egy beállítás kell, és akkor nem lesz instabil a kapcsolat, mint alap gyárin, úgy olvastam.asusra ha felteszed a merlint, a gyári tuningolt verzióját, akkor feltehetsz aránylag egyszerűen pár extra szolgáltatást, bővített ip cím blokkolós tűzfalat az aiprotection mellé meg reklámblokkolót, meg egyéb apróságokat.
-
-
-
jmuranyi
tag
válasz
szaszyka #69956 üzenetére
Szia, ha hazai webshopból rendeled,
akkor két héten belül indoklás nélkül
elálhatsz a vásárlástól.
Ennyi idő alatt csak kiderül, hogy elég-e a C5v4.Most nekem is az van, csak olcsóbban vettem:
A találati oldal első boltjából, a kép még a régi.Az asus-ok is jók, még az AC66U B1 (vagy B2)-n is érdemes elgondolkodni.
-
válasz
szaszyka #69956 üzenetére
Szia,
Lehet, hogy az Archer C5 v4 is elég/megfelelő lehet számodra, de ha rászánod a nagyobb összeget az RT-AC58U-ra, akkor azzal egy erősebb hardverű (egymagos helyett négymagos CPU, dupla RAM, USB 2.0 helyett 3.0) és jobb szoftverű (részletesebben konfigurálható) típust kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest