- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Meghivott #40728 üzenetére
Akkor szerencséd van vele, amik nálam voltak, azok nem nagyon mentek 35Mbps fölé, és a topikjában is lehet olvasni több hasonló hsz-t! Nem mai vasak már, 200MHz-es SoC-al nem lehet megváltani a világot!
Persze az is lehet csalt a speedtest, lehet egy nagyobb http/ftp letöltésnél már kibukott volna a gyengesége, én amit mértem nem speedtesten mértem, hanem melóhelyen munkaállomás és szerver közé bedugva, DHCP-vel!
-
-
válasz
Meghivott #40695 üzenetére
Szia!
Ha "DLNA server" alatt azt érted, hogy számítógépen fut a DLNA szerver, és arról kívánsz TV-n lejátszani filmeket, akkor bőven elegendő egy TP-Link TL-WR841N, ha nem kívánsz a következő évek során 100 mbps feletti sávszélességű csomagra váltani.
Ha viszont a "DLNA server" alatt a modern router-ek beépített media szerverét érted, és/vagy 100 mbps feletti sávszélességű csomagra tervezel váltani a közeljövőben, akkor egy Asus RT-N18U vagy egy TP-Link TL-WR1043ND v2.x ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest