- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
humigabi
aktív tag
válasz
e-newsee #72247 üzenetére
Szia!
Csak az antennával kapcsolatban (a B525-ről már leírtam a tapasztalataimat):
A panelantenna, amit a B525-höz vettem, 5, illetve 10m-es kábellel rendelhető. Ha találsz olyan routert, aminek külső antenna csatlakozója van (SMA) akkor akár a földszinten is elhelyezheted a routert, mert kábel lenne hozzá elég. A legtöbb LTE antennához szerelt kábel van, a hosszuk eltérő.
Üdv!
-
-
-
-
-
válasz
e-newsee #56280 üzenetére
Nekem volt AC58U kb. 2 hete, a FW akkor már stabil, amikor már beállítottad, csak legyél türelmes az újraindulások közben, mert az elég lassú és utána van, hogy nem tölt be a webes felülete.
Vendéghálózatot tud, bár nem próbáltam ki.
Az USB-t nem próbáltam és a médiaszerverről nem tudok nyilatkozni, hogy van-e neki.
Van saját topikja.
-
válasz
e-newsee #51928 üzenetére
Szia!
Akár másik ugyanolyat is, nálam is megy AP módban egy RT-N12 D1 (igaz Tomato fw-vel), az elsődleges RT-N18U után kötve, és teljesen stabil. Mondjuk napi rendszerességgel csak 3-4 kliens van rajta, de mikor fiamnak jönnek a haverjai, akkor előfordult már 10 is, és semmi gondja vele. Most 75 napja megy folyamatosan
-
spider80
őstag
válasz
e-newsee #50350 üzenetére
Szia! Én AC55U tulaj vagyok. Többen az ac1200+-t ajánlották itt a topikban sokaknak. Igazából ami az AC55u egyetlen előnye,az a beépített torrent kliens. Usb 3.0-as vinyót próbáltam a 2.0-ás és a 3.0-ás portban is,nem éreztem különbséget, a 2.0-át sem használja ki,szóval emiatt ne vedd. Az ac1200+ előnye a külön 2,4 ghz-es és 5ghz-es antennák,és a valamivel erősebb processzor. Összegezve: ha nem kell a beépített torrent kliens,akkor az 1200-ast vedd,valamivel nagyobb lefedettséget fogsz kapni. Egyébként meglátásom szerint mindkettő nagyon jó router.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest