- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VeryByte
őstag
válasz
DonJoee #51446 üzenetére
A kérdés, hogy miért kell neked CFW, mert a CFW nem fog neked rendesen nagy sebességet NAT-olni, ha szoftveresen csinálja. Én csak ez miatt mondtam az Edgerouter-t, mivel annak a szoftverében sok mindent meg lehet csinálni.
Ha nem kell CFW, akkor felesleges az Edgerouter. -
VeryByte
őstag
válasz
DonJoee #51441 üzenetére
Én a helyedben talán picit másképp gondolkodnék. A szélre betennék egy Ubiquiti Edgerouter X-et, mellé valami gigabites switch-et és a wifi cuccoknak pedig valami egyszerűbb AC-s router-t AP-ként, vagy valami AC-s AP-t.
Nem tudom miért szeretnél CFW-t, de az Edgerouter X-el szerintem elég sok dolgot meg lehet csinálni. -
-
válasz
DonJoee #51337 üzenetére
Mi a baj az Asus router-ekkel? Szinte mindre van Tomato.
Jó lesz a TP-Link Archer C7.
Tenda-t nem érdemes venni, az az 1-2 típus ami hardverben rendben van de a gyári firmware-je említésre sem méltó, CFW tehető rájuk de nem egyszerű mutatvány a végrehajtása.#51340 Sonja
Hasonló árban ott van még az Asus AC55U és a TP-Link Archer C5 is.#51341 AlfaBit
Inkább a TP-Link legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest