- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkshock
csendes tag
válasz
mZoleee #25919 üzenetére
Ha az E900-as alapvetően bejött. csak annyi volt vele a baj, hogy nem gigabites, akkor jobb választás az E3200. Az elöző routerem nekem is az volt, teljesen megbízhatóan és jól működött, én EA6500-re cseréltem, mert kellett a 2 usb, meg 120-as upc-re válltottam. Az asust nem ismerem, biztosan az sem rossz.
-
-
vargalex
félisten
válasz
mZoleee #21930 üzenetére
Hi!
Ez MAC címenként 1-1 tűzfal szabály.
A példában IP címet látsz, de helyette megadhatsz MAC címet is (a felette lévő mezőben). Illetve időpont szerinti tiltást is tartalmaz, természetesen az is elhagyható.Persze (mivel eddig nem volt kérdés), ez egy tiltó szabály. De a te esetedben is egyszerű a megoldás: a tűzfalban a LAN zóna default output policy-jét DROP-ra (vagy REJECT-re) kell állítani, és az szükséges MAC címeknél a fenti szabályhoz hasonlóval engedélyezni.
Lehet, hogy ez most nem egyértelmű számodra, de ha meglátsz egy OpenWrt felületet (LuCI), akkor érteni fogod.
-
válasz
mZoleee #21924 üzenetére
A legolcsóbb olyan Tomato kompatibilis darabok, amik megfelelnek az elvárásaidnak, talán a Netgear WNR3500L, a Linksys E3000, Linksys E2000!
-
-
válasz
mZoleee #21920 üzenetére
Sajnos 15k alatt nincsen más gigabites router mint a TP-Link 1043ND.
Esetleg megpróbálhatsz egy Tomato kompatibils használtat beszerezni valahonnan.
Találtam a Hardverapró-n egy Linksys WRT320N-t amelyre megfelel az igényeidnek, én is használtam és nem volt vele semmi bajom sem, igaz nem tettem rá Tomato-t, csak gyári firmware-rel használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest