- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  johnny_gold

üzenetére johnny_gold

üzenetéreSzia! Szerintem a Shibby félét érdemes feltenni, ebbe bele van integrálva a többi ismertebb modder munkája is! Bár E4200-ra még sosem tettem fel Tomato-t személyesen, de E2000-re simán felmegy a webes felületről. Szerintem a 4200-ra is fel fog menni simán. Ha meg nem, akkor sincs semmi baj, a Linksys-eket sem oly egyszerű brick-elni, mert tftp-vel feltolhatod rá akkor is, az fw-t, ha esetleg az előző flashelés sikertelen volt, megszakadt, stb... Nem tudom, hogy ebben az 5GHz kérdésben mi az igazság, de nem tartom valószínűnek, hogy a 4200-ra való image ne támogatná a második frekit, az RT-N viszont igen, mikor az RT-N routerek nem is DualBand-esek! Linksys-es E4200 leírásról nem tudok, de ha kételkedsz a dolgokban, akkor javaslom, hogy dobd fel azt a DD-WRT mini-t, majd arra tedd a Tomato-t. Gyárira visszaállni természetesen lehet, a garancia kérdéséről ezt írtam itt régebben.. "Garancia 
 Gyári torrentkliens manapság csak az ASUS routerekben van, de igazából az sem ér semmit, mondhatni használhatatlan! Az egyéb szerverfunkciók, mint LAN hálózati megosztás, FTP szerver, és egyebek, szintén elég korlátozottan konfigurálhatóak a gyári szoftverekben, tehát az esetek döntő többségében a történet vége az, hogy a routerre egy moddolt firmware fog felkerülni, hogy az igényeket a lehető legjobban kielégítse, és kihozza a vasból amit lehet. Igen ám, de ez viszont elvileg, a garancia azonnali megszűnését vonja maga után. Azért elvileg, mert ha később baj van a routerrel, akkor az esetek 99%-ban vagy vissza lehet állítani a gyári firmware-t, vagy egyébként sem állapítható meg, hogy mi volt rajta, mielőtt tönkrement. Szóval a garancia megszűnése leginkább csak formai, de azért jobb ezzel is előre tisztában lenni!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX