Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

badbull1 csendes tag - hát azért valamelyest mégis csak up-to-date asszem pl. 2010 környéki (igaz 2 év lassan) 
 - "Routerboard...hát ez így van, R=1 usernek sok" háát a többségnek ill. az itt megfordulók 80%-nak olyan kell amit ha összedugsz akkor legközelebb akkor foglalkozol vele amikor szét akarod szedni mert porszívózásnál útban van (én sem akarom kihozni a pl. a cisco -s routerem a cégtől, elég hogy ott kell "nyúznom " őket ...)
 Megnéztem több tesztben ill. linkben amiket ajánltál ... továbbra is azt látom hogy árérték arányban TP-link mögött van szinte az összes többi .. van ami kicsit többet tud s szebb de drágább is (pl. ZR-HP-G300NH ) ... árban hasonlóról és tudásban is max csak közelítőről meg kapásból ilyeneket találtam (pl: " Ki magasztalta agyon a ESR-9850-et? ...ha csökken a jelszint, borzasztóan instabillá válik a kapcsolat. 100% mellett ment 90Mbit felett is, de azokon a helyeken, ahol a kategóriatársakkal még simán neteztél, az engenius csak látszott és annyi. Az tényleg nevetséges, hogy egy 14g2 tisztességesebb lefedettséget biztosít" ... szóval azért egy asussal jobban járnál hidd el ZR-HP-G300NH ) ... árban hasonlóról és tudásban is max csak közelítőről meg kapásból ilyeneket találtam (pl: " Ki magasztalta agyon a ESR-9850-et? ...ha csökken a jelszint, borzasztóan instabillá válik a kapcsolat. 100% mellett ment 90Mbit felett is, de azokon a helyeken, ahol a kategóriatársakkal még simán neteztél, az engenius csak látszott és annyi. Az tényleg nevetséges, hogy egy 14g2 tisztességesebb lefedettséget biztosít" ... szóval azért egy asussal jobban járnál hidd el ... majd csinálok egy képernyőképet ahol mod nélkül lehet állítani több lépcsőben a "hatótávolságot" (az hogy ezt hogy oldották meg hogy teljesítményszabályozással v. nem arra már nem esküszöm) ... ... majd csinálok egy képernyőképet ahol mod nélkül lehet állítani több lépcsőben a "hatótávolságot" (az hogy ezt hogy oldották meg hogy teljesítményszabályozással v. nem arra már nem esküszöm) ...
 De neked is up-to datelni kell az infód mert már egy csomó 450 es van piacon sőt 2 sávosak is ....
 Szóval sztem. a piac az működik s az régen gáz mikor egy egy termékhez összeesküvés elméletet kell gyártani hogy ismertebb legyen De ha összedobsz egy új listát amiben kevesebb elfogultság ill. igazolt teljesítményű eszközök vannak, azt megnézem szívesen De ha összedobsz egy új listát amiben kevesebb elfogultság ill. igazolt teljesítményű eszközök vannak, azt megnézem szívesen
- 

Beri addikt Lényeg a lényeg, ha jól látom nem tagadod, hogy mondtam direkt hálózati termékeket gyártó cégektől megfelelő, jó termékeket, amik aránytalanul hanyagolva vannak, amíg más termékeknek (akár mert le van szerződve a gyártó a PH-val) erős hátszelük van. 
 Én pedig leírtam, hogy mért vannak hanyagolva. A TP-Linknek meg nincs leszerződve a péhával (tudtommal), csak sokkal olcsóbban adják ugyanazt, amit a többiek.Ubi eszközöket könnyen be lehet szerezni bármilyen, kifejezetten hálózati eszközöket forgalmazó cégnél 
 De ha a júzer bemegy egy random számtechboltba, nem kap.EnGenius meg van szintén van olyan jó, hogy ne csak egy termék legyen tőlük ajánlva véleményem szerint. 
 Az ajánlott, amelyiket megéri megvenni.Az első hozzászólás az egységsugarú júzerek számára készült, hogy ne kelljen 38456836587szer válaszolni a "mitvegyekafájberpajjerhez" kérdésekre. Akinek több információra van szüksége, úgyis kérdez, erre van a topic. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ZR-HP-G300NH ) ... árban hasonlóról és tudásban is max csak közelítőről meg kapásból ilyeneket találtam (pl: " Ki magasztalta agyon a ESR-9850-et? ...ha csökken a jelszint, borzasztóan instabillá válik a kapcsolat. 100% mellett ment 90Mbit felett is, de azokon a helyeken, ahol a kategóriatársakkal még simán neteztél, az engenius csak látszott és annyi. Az tényleg nevetséges, hogy egy 14g2 tisztességesebb lefedettséget biztosít" ... szóval azért egy asussal jobban járnál hidd el
ZR-HP-G300NH ) ... árban hasonlóról és tudásban is max csak közelítőről meg kapásból ilyeneket találtam (pl: " Ki magasztalta agyon a ESR-9850-et? ...ha csökken a jelszint, borzasztóan instabillá válik a kapcsolat. 100% mellett ment 90Mbit felett is, de azokon a helyeken, ahol a kategóriatársakkal még simán neteztél, az engenius csak látszott és annyi. Az tényleg nevetséges, hogy egy 14g2 tisztességesebb lefedettséget biztosít" ... szóval azért egy asussal jobban járnál hidd el  ... majd csinálok egy képernyőképet ahol mod nélkül lehet állítani több lépcsőben a "hatótávolságot" (az hogy ezt hogy oldották meg hogy teljesítményszabályozással v. nem arra már nem esküszöm) ...
 ... majd csinálok egy képernyőképet ahol mod nélkül lehet állítani több lépcsőben a "hatótávolságot" (az hogy ezt hogy oldották meg hogy teljesítményszabályozással v. nem arra már nem esküszöm) ... De ha összedobsz egy új listát amiben kevesebb elfogultság ill. igazolt teljesítményű eszközök vannak, azt megnézem szívesen
 De ha összedobsz egy új listát amiben kevesebb elfogultság ill. igazolt teljesítményű eszközök vannak, azt megnézem szívesen 
								 Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX