Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Milyen okostelefont vegyek?
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
BalatonL #97988 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. A jelenlegi TP-Link Omada rendszerem előtt egy Asus AC68U volt, ami egymagában pár fallal arrébb, már nem volt elég erős.
Próbálkoztam régi routereket berakni AP-nak, ami egy darabig működött is, csak azok meg N-es wifit tudtak csak.
Meg manuálisan kellett váltogatni köztük.
Aztán olvasgattam a témában és úgy döntöttem, hogy a vezérelt hálózatok felé indulok.
A TP-Link Omada már üzleti kategóriásnak van beállítva, de amúgy szerintem konzumer piacon is versenyképes, ha több hozzáférési pont kell egy ingatlanban és a vezérlés megoldja, hogy a kliensek mindig az optimális AP-ra kapcsolódjanak. Egy wifi hálózat látszik csak, mindegy, hogy melyik eszköz melyiket használja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest