-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is Asus-ra tippeltem első körben.
Sebesség nem annyira lényeges.
Már nem kapkodó fiatal... meg lehet győzni ,hogy este indítsa el a letöltést és majd másnak ha hazaért melóból majd megnézni.
Mint írtam az a lényeg ,hogy menjen a visszaosztás... ugye az a gond ,hogy lehúzod a Linux-iso-t ,(aztán átülsz egy másik géphez kipróbálni mondjuk
) ,és addig megy a visszaosztás... aztán lenyomod a gépet ,és a visszaosztás megszünt... aztán jön a ban 
Priviben leirnád ,hogy pontosan az openwrt-vel ez hogy néz ki?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) ,és addig megy a visszaosztás... aztán lenyomod a gépet ,és a visszaosztás megszünt... aztán jön a ban
Gubek-Einste
Dr.NX