Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz kali #30809 üzenetére

THX.

Pontosítok.

TP-linket nézegettem a Gigabit és 20k ig. Sok rosszat olvastam és nekem is ASUS van 5-6 éve hibátlanul működik. Igaz van egy TP-LINK basic ami 2 éve működik volt vagy 2-3k de nem is kap extra terhelést.

Egyelőre nem is néztem tovább mást csak ASUS.
    Szóval a RT-N14U kedvéért talán a gigabitről is lemondanék. Ára is frankó és 3G/4G netet is tud kezelni.

Aztán ott van a RT-N56U ami a határt karistolja árban sőt kicsit felette, de mindent tud. Szintén van benne 3G/4G. 5db antennával és regélnek is róla, de akkor is belső...

RT-N16 esetén sem találtam sok infót az antennáról. Szintén tudja a 3G/4G -t. 3db külső antennával, de kicsik...

3G/4G nélkül a RT-N15U.

Ha pedig nem elég az antenna, akkor még egy eszköz kéne a másik szinten és a költség keret akkor is 20k.
    Giga csak a jövőt állóság miatt kellene, ha mondjuk 100M fölé menne a net előfizetés ugye. Ami jelenleg nem megy fölé, de mivel optika van a hálózat alkalmas lenne rá.
    Szóval antenna miatt vagyok bajban. A régi kis ASUS 500G premium nem birkózott meg a feladattal... A második szinten nagyon gyér a jel... A wifi net stabilitása a lényeg nem a sebessége...

Új hozzászólás Aktív témák