Új hozzászólás Aktív témák

• DRPCDoki

tag

válasz DRPCDoki #100720 üzenetére

1) Jó eséllyel nem lesz plusz kábel lehúzva a nappaliba. "Én most abban nem vagyok biztos, hogy switch-switch-STB esetén működik-e az IGMP funkció.": Működne így, vagy gond a 2 switch egymás után? (Azt írtad, hogy a többi szerinted rendben lenne, azaz hacsak nem siklottál át e felett, akkor az azt jelenti, hogy ez is rendben lenne. Amiket eddig olvastam itt 3 fórumtémában válaszokat és írtam, az alapján egyelőre más még nem mondta, hogy gond lenne egymás után a 2 db switch.)
    2) A #100704-ben leírtak szerint - annyi az eltérés, hogy a szomszéd szobában nem lenne Android box és IGMPs switch, hanem csak a Mesh WiFi router, ami pedig a D-Link COVR-X1862 lenne az Asus helyett - tudtok segíteni a konfigurációban, iránymutatást adni, hogy merre kutakodjak vagy bármi? Azt gondolnám, hogy a Switch-eken bekapcsolom az IGMP snooping-ot és a mesh router-eken a Mesh módot, SSID-t beállítom meg az adóteljesítményt, és ha egyéb nincs, amire figyelni kell vagy konfigurálni kell, akkor ennyi - meg a technicolor router-en eleve lekapcsolom a WiFi-t, mivel az elsődleges cél, hogy főleg a szobámban minél alacsonyabb legyen az EMF.

Új hozzászólás Aktív témák