- iPhone topik
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
válasz
DRPCDoki #100720 üzenetére
1) Jó eséllyel nem lesz plusz kábel lehúzva a nappaliba. "Én most abban nem vagyok biztos, hogy switch-switch-STB esetén működik-e az IGMP funkció.": Működne így, vagy gond a 2 switch egymás után? (Azt írtad, hogy a többi szerinted rendben lenne, azaz hacsak nem siklottál át e felett, akkor az azt jelenti, hogy ez is rendben lenne. Amiket eddig olvastam itt 3 fórumtémában válaszokat és írtam, az alapján egyelőre más még nem mondta, hogy gond lenne egymás után a 2 db switch.)
2) A #100704-ben leírtak szerint - annyi az eltérés, hogy a szomszéd szobában nem lenne Android box és IGMPs switch, hanem csak a Mesh WiFi router, ami pedig a D-Link COVR-X1862 lenne az Asus helyett - tudtok segíteni a konfigurációban, iránymutatást adni, hogy merre kutakodjak vagy bármi? Azt gondolnám, hogy a Switch-eken bekapcsolom az IGMP snooping-ot és a mesh router-eken a Mesh módot, SSID-t beállítom meg az adóteljesítményt, és ha egyéb nincs, amire figyelni kell vagy konfigurálni kell, akkor ennyi - meg a technicolor router-en eleve lekapcsolom a WiFi-t, mivel az elsődleges cél, hogy főleg a szobámban minél alacsonyabb legyen az EMF.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest