- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
De hagy kijelölni, egyszerre többet is, és mappákat is
Sőt, ha egy mappára állsz, vagy a meghajtó gyökerében akkor képes arra, hogy "egybenyissa", és akkor úgy látod, mintha egy mappában lennének.
<ctrl> + <B> mint BranchVéleményem szerint ez USER-error, már megbocsáss. Nem leszólni akartalak, de azt védem, hogy emiatt Te leszólsz egy programot, amit nem jól ismersz.
-
ponix
aktív tag
Szerintem, ha a commander súgóját átböngészed, találsz megoldást a problémádra! Pont a commander az a progi ami viszi a pálmát mindenek felett fájlkezelők kategóriájában természetesen! Olyan dolgokat is tud, amire véletlen sem gondolnál
Pár évvel ez előtt ftp kliens kerestem! Letöltöttem telepítettem, mindenféle programokat, vagy ötvenet! Szar volt mind! És egyszer olvastam valahol, hogy a commander rendelkezik ilyen funkcióval! Há mondok, én használom a commandert évek óta, és nem tudok róla? És nem tudtam róla! Akkor még az 5. akárhányas verziók voltak, de tökéletesen működött! Ha fájlkezeléssel kapcsolatban felmerül kérdés, érdemes a commandert áttanulmányozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest