Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponix
aktív tag
Szerintem, ha a commander súgóját átböngészed, találsz megoldást a problémádra! Pont a commander az a progi ami viszi a pálmát mindenek felett fájlkezelők kategóriájában természetesen! Olyan dolgokat is tud, amire véletlen sem gondolnál
Pár évvel ez előtt ftp kliens kerestem! Letöltöttem telepítettem, mindenféle programokat, vagy ötvenet! Szar volt mind! És egyszer olvastam valahol, hogy a commander rendelkezik ilyen funkcióval! Há mondok, én használom a commandert évek óta, és nem tudok róla? És nem tudtam róla! Akkor még az 5. akárhányas verziók voltak, de tökéletesen működött! Ha fájlkezeléssel kapcsolatban felmerül kérdés, érdemes a commandert áttanulmányozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs