Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
Az IrfanView kötegelt vagy csak sima átméretezésével, meg a konvertálással kapcsolatban is sajnos nekem is voltak rossz tapasztalataim, pedig alapvetően a könnyúsúlyúsága (és portable-sége) miatt kedvelem a programot. Olykor rettenetesen buta tud lenni, ha másik formátumba mentesz képet persze nem mindig, de ha igen, akkor kellemetlen sok fájlnál (pl. hiába adod meg a transzparenciára vonatkozó beállításokat, mégis elcsesződnek a színek, volt, hogy invertálódtak, vagy egyéb rondaságokat vettem észre a keletkezett képeken), úgyhogy képmanipulációra szerintem nem igazán érdemes használni, én csakis a képek nézegetésére használom. Persze elképzelhető, hogy az adott képeknél a megfelelő beállítások kitapasztalásával talán lehetett volna javítani a helyzeten, de szánja rá az idejét ilyenre az, akinek 48 órából áll a napja...
Amíg nekem nem, addig inkább használok alternatív programot. Mondjuk ha már itt tartunk, Photoshopon kívül esetleg ajánlhatna valaki jó (offline) célprogramot képek kötegelt átméretezésére és konvertálására. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amíg nekem nem, addig inkább használok alternatív programot. Mondjuk ha már itt tartunk, Photoshopon kívül esetleg ajánlhatna valaki jó (offline) célprogramot képek kötegelt átméretezésére és konvertálására.