- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Örülök, hogy ilyen segítőkész vagy, de hányszor kell még elmondanom, hogy a gépem nem elég erős ahhoz, hogy kapásból xvid-be vagy bármilyen mpeg4 formátumba mentsek. Sőt, a wmv és a quicktime sem kimondottan ajánlott.
A második linkeddel is az a gondom, hogy először aviba ment. Félreértés ne essék, nekem a végén semmi szükségem mpeg2-re, amennyiben nem akarom DVD-re írni, a végeredmény xvid lesz, de úgy nem tudom felvenni. Egy másfél órás filmet kb. 3-4 óra alatt konvertálok xvid-be, szerinted mi lenne abból, ha én ebbe kezdenék fölvenni? 10fps, meg minden második képkocka kihagyva. Az mpeg2 nem terheli ennyire a gépemet, tudom, kipróbáltam, nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest