Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Olyan programot keresek, amivel file-ok átvitelét tudnám ellenőrizni. Pl. egyik számítógépről a másikra átmásolok egy barominagy file-t mondjuk UTP-s összeköttetéssel. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy nem keletkezett hiba az átvitelnél. Jó, tudom, hálózati kártyák végeznek bizonyos hibaellenőrzéseket, de most mindegy, mondhatnék más példát is, lényeg, hogy már egy ideje szeretnék egy ilyen progit találni, de eddig nem sikerült. Úgy képzeltem, hogy a file-ban szereplő összes byte alapján készítsen nekem egy ellenőrző összeget, és ezt végrehajtom a forrás- és a cél file-on is, és megnézem, ugyanaz jött-e ki. Én régen írtam ilyen progit, de az csak szokásos kis méretű wav file-okra jó. Én pedig több, akár 6-8 Gigás file ellenőrzésére is szeretném használni.
(Egyébként életem folyamán kb 2x már keletkezett hiba hálózaton keresztüli file másolásnál, és egyszer pedig sima winyóról winyóra másolásnál, szóval az esély megvan a hibázásra, noha írtó csekély. Bizonyos helyzetekben viszont 100% biztosra kell mennem.)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest