- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Olyan programot keresek, amivel file-ok átvitelét tudnám ellenőrizni. Pl. egyik számítógépről a másikra átmásolok egy barominagy file-t mondjuk UTP-s összeköttetéssel. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy nem keletkezett hiba az átvitelnél. Jó, tudom, hálózati kártyák végeznek bizonyos hibaellenőrzéseket, de most mindegy, mondhatnék más példát is, lényeg, hogy már egy ideje szeretnék egy ilyen progit találni, de eddig nem sikerült. Úgy képzeltem, hogy a file-ban szereplő összes byte alapján készítsen nekem egy ellenőrző összeget, és ezt végrehajtom a forrás- és a cél file-on is, és megnézem, ugyanaz jött-e ki. Én régen írtam ilyen progit, de az csak szokásos kis méretű wav file-okra jó. Én pedig több, akár 6-8 Gigás file ellenőrzésére is szeretném használni.
(Egyébként életem folyamán kb 2x már keletkezett hiba hálózaton keresztüli file másolásnál, és egyszer pedig sima winyóról winyóra másolásnál, szóval az esély megvan a hibázásra, noha írtó csekély. Bizonyos helyzetekben viszont 100% biztosra kell mennem.)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest