Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egy normál felülírás volt, ha ez "profi tönkretétel", hát legyen.
Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"?