Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
BitRider
üzenetére
Tudod magyarok nem csak magyarorszagon elnek hanem kulfoldon is, kulfoldon mukodo magyar szinhazak a magyar nezokre vannak hagyatkozva, ha lenne profi elo szinkron azzal hamarabb bejonnenek helyiek is az eloadasra..
nem tudom mit kell fennakadni azon hogy egy problemat, user experiencet akarnek javitani az otletemmel, esetleg tobb bevetelt hozni…akiket megkerdetem hat azt mondtak a: a f*om fog 3 oran at feliratot olvasni aztan vagy a feliratot nezi, vagy az eloadast, semmi nem marad meg belole..
nehezen, de minden is megoldhato
ha az ai mar deepfakeval hangokat es komolett videokat tudnak csinalni mas arckepen es a sajat hangjaval, szerintem nem megoldhatatlan az, hogy felismerje a mondatot amit mondanak es azzal inditana a forditott filet. Elvegre a siri, meg fax tudja mi van meg, google, alexa ezek is hangparancsra tesznek dolgokat..
ha ezek kepesek felismerni a beszedet es aszerint cselekedni, amit en akarok siman osszehozhato
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest