Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
lenoma
üzenetére
Nem hiszem, hogy menni fog. Vagy hardveres - mint amit linkeltem vagy a gyári vezérlő a házon - vagy a BIOS ahol ha jól be vannak kötve akkor tudja a 3pin-est és a PWM-est is vezérelni. Nekem is ASUS lap van és ott (Z97 K talán) és ott egy csomó mindent lehet sajnos nekem csak a CPU venti van bekötve a két házventi - az elől és a hátul lévő - pedig a manuális ventilátor vezérlőre amit amúgy nem lenne rossz (ha elkezdek játszani előtte mindent maxra húzok majd a játék végén visszaállítok) csak sajnos ezek a gépház hátulján vannak elhelyezve. (Fractal Design Core 2500)
Ha lesz következő gépházam akkor vagy rendesen az alaplapra kötöm vagy pedig egy ilyen előlapi vezérlőt veszek és azzal irányítom a ventilátorokat.Elvileg lehetne úgy is , hogy pl. a házventik vezérlését a VGA-ra bízod és ha játék van akkor azok is jobban pörögnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest