- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
MostaPista
üzenetére
Nem a portable jelleg a fő lényeg és sokan – köztük én is – sokmindent szeretek inkább telepíteni. Sokszor úgy könnyebb beállítani a fájltársításokat és beépülőket (pl. AIMP, IrfanView), vagy épp frissíteni a programot. Amikor a saját uninstallere hátrahagy dolgokat, az egyszerű Geekuninstaller még mindig segíthet, én eleve azzal kezelem a dolgokat. Igazából programja válogatja, hogy melyiket milyen formában érdemes vagy egyszerűbb alkalmazni, nincs általános szabály. A telepítés maga nem örgödtől való, ha korrekt programról van szó.
Azokat a kényszeres gondolatokat érdemes elhagyni, ami azt mondatja, hogy egy portable program biztosan gyorsabb, vagy hogy a sok installálás idővel leterheli a gépet. Száz és száz programot telepítettem és szedtem már le a jelenlegi, tökéletesen perfekt rendszeremen, pedig már legalább 3 féléves frissítés ebben is benne van. Nyilván nem állatságokat telepítek.
A NeszeTools-on minden olyan programból található portable verzió is, amiből értelme lehet, sokszor a telepítő mellett, pluszban. Ennek érdekében szüntettem meg a 32-bites kategóriát is a 64-ese mellől, hogy elférjenek a tárhelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest