Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Kezdőnek én sem javasolnám elsőre a Vegas-t. Ha már van házi használatra készített vágóprogramokkal tapasztalat, akkor lehet Vegas-ra váltani. A Vegas Movie egyszerűbb, mint a Vegas Pro sorozata.
A Vegas egyes verziói számainál az egyik lényeges különbség, hogy milyen hardveres gyorsítást támogat.... azaz pl. hányas verziójú Nvenc-e, azaz milyen videókártyákat támogat.
Én pl. azért ragadtam le a Pro 15-nél, mert az támogatja korrekten a GTX750Ti kártyámat. Én is ilyen Bundle akcióban szoktam venni.A régiek az újabb kártyákat még nem támogatják, az új vegas-ok meg már a régi kártyákat nem támogatják stb...
A Vegas Pro-ból és a Vegas Movie-ból is van többféle változat a különböző igényekhez. Előtte érdemes azokat is átnézni, ha mégis megvennéd.
A Vegas-hoz is sok tutorial van a Youtube-on. Megjegyzem az Adobe Premierrel sincs baj, az egy másik világ, más megszokás. Amikor még stúdióztam (nem mostanában), akkor azt tapasztaltam, hogy az Premiert egy kicsi körbelengte egyfajta hype, főleg a nagy öregek részéről, de a fiatalabb generáció már nyitottabb volt az akkor még Sony Vegas-nak hívott riválisra, ami a kezdetektől fogva egyszerűbb volt egy picivel, mint a Premier.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest