Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Hali, a következő lenne a kérdésem.
Milyen program van amivel le lehet tesztelni, hogy a FreeSync működik? Nem találtam Freesync topikot, így több topikba is feltettem a kérdést.
A windmill demo 0.9.1 már több mint 2 éve lett frissítve s Reddit-en azt írták, hogy már elavult s nem működik mindig jól, az újabb verziója meg nem publikus.
Nvidia pendulum demot felraktam, de nem látok semmi különbséget amikor a Catalyst-ban on-off kapcsolgatom a freesync-et.
Olyan programot keresnék, amivel konkrétan a FreeSync-et lehet tesztelni, s naprakész, nem elavult.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest