- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos megvezettek téged. Nem baj ha nem értesz hozzá, de kérlek ez esetben a guglizz rá és írd be, hogy
--> lotus notes használata
vagy ismerkedj a témával...Az egy olyan válllalati, céges keretrendszer volt, aminek helyét a legtöbb helyen az exchange vette át... és igen tulajdonképpen egy levelező program adja a gerincét és céges környezetben egy Domino szerver szolgálta ki. Én használtam kb. 5 évig a 90-es évek végétől.
Lehet, hogy nem értettem mit akar az illető, de az biztos, hogy a Lotus Notes jelenkori levelező, komplex programokkal váltható ki. Hiszen maga is az volt.
A Google egyik fent ajánlott linkjére kattintva kérlek ismerkedj meg a Lotus Notes-al... ha eközen azaz érzésed támad, hogy egy levelező program az nem a véletlen művel...---
Szóval így indult a kérdés és bár nem emlékszem, hogy ingyenes lett volna, de ez apróság:"Valaki emlékszik Lotus Notes ingyenes alkalmazásra?
Öregúr szeretne hasonlót az unokáinak, de nem tudom, miről van szó"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest