- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én már ezt offline csináltam meg, egy PC-s programmal. van most egy szűz új telefonom, a jó számokkal (kb. 750) meg egy új gmail fiókom csak ezekkel a számokkal. de a régi telefonjaimat akkor inkább ne szinkronizájam ide ugye, mert akkor nem csak a gmailből tölti le a kontaktokat a telóra, hanem a telefonból is vissza minden szemetet.
a szinkronizálást, mint folyamatot azért nem szeretem, mert az entrópia irányába hat. minden megjelenik mindenhol, mindent mindennel összekever. amikor van pl 2 telefonom, egy céges, meg egy privát, és nem akarok mindenhol minden telefonszámot, azt nem tudom sehol egy felületen belül kezelni. pl beixelgtek, 400 számot és küldés céges telóra, mejd beixelgetek részben másiki 400-at és küldés magán telóra. a számítástechnika mai állása szerint csak mindet mindenhol megjeleníteni tudnak a programok, szelektálni, szűrni nem

marad a jó öreg tcm, meg a manuális, egyenkénti átnézés, másolás, törlés...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő