Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Szerintem a legegyszerűbb a Google Keep (web és Play), még ha nem is klasszikus todo list, és a naptárhoz se nyúl. Viszont jegyzetelni sima szövegen kívül listát, képet, hangot, mindent tud, és megbízható cucc. Címkézhető is, és az alapján átrendezhető a lista, illetve tud küldeni figyelmeztetést idő és GPS alapon. Valahogy mindig ehhez térek vissza, pedig vagy 20 másikat kipróbáltam már. Szépen fejlődik, folyamatosan kapja az új feature-öket.
Amit még használok (már ha épp nincs összetörve az okostelóm...), az az UpTo, mert szépen, átlátszó hátterű widgettel ki lehet biggyeszteni a teendőket, és a naptárakkal, Facebook eseményekkel is kooperál (bár vannak hibái), és nincs benne fölösleg. Ha jól emlékszem, nem muszáj időpontot megadni a teendőknek, de ha mégis szeretnéd, egy viszonyított alapértelmezés belőhető rá, hogy egyszerűsödjön a dolog. A címkézésben nem vagyok biztos. 2015-ös a legújabb, új rendszereken már nem biztos, hogy jól működik.
Egy alternatíva, ami biztos, hogy címkézős alapú: Chaos Control. Anno ebben volt pár idegesítő bug, amit a report ellenére sem javítottak. Valamit csak csináltak az utóbbi 2 évben, mióta nem láttam, hisz van idei megjelenése is.
Ezen kívül ott vannak a fizetős szolgáltatások, amik weben és mindenhol jelen vannak, mint pl. a Todoist, Wunderlist stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest