Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok
Lenne egy kerdesem, talan tudtok segiteni.
Szoval adott egy alaplap integralt hangkartyaval(Realtek HD audio) , es egy hazimozi erosito
Nos , ossze van kotve a gep es az erosito optikai kabellel.
Nekem egy olyan program kellene amiben be tudom allitani ,hogy a hangot csak kuldje ki optikain ahogy van , es az erositom majd dekodolja.
A dvdkkel nincs baj, windvd ben meg tudom oldani, ott van ilyen funkcio
DE ugye van par DTS-es zenei cdm, es 5.1 es avi-k. Na ezek nem hajlandoak 5.1ben megszolalni. csak 2.0 jelet kap az erosito.
Valahol olvastam , hogy a KMplayer lejatsza a DTS es zenet/fimet. de sajnos igy is csak 2.0 jelet kap az erosito, hiaba mutatja a KMplayer hogy 5.1. Szoval meg kene kerulni ezt a software-s hang dekodolast , es rabizni mindent az erositore.
Valaki tud megoldast ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest